tag007 (51/177/67)

– Praha 8 » Palmovka
zbytečné výkřiky... Každou chvíli tady čtu v záhlavích profilů výlevy typu: "Byť hetero je lepšie..tu sa dočkám len klamstiev a ojebávania..neviem ako dlho ešte,ale končím s IB"
Nebo nějaké podobné znění oznamující znechucení serverem a vyhrožující odchodem. Někdy i s konkrétním časovým limitem...
Takováhle prohlášení mi přijdou tak zbytečná! Upřímně, pánové - pokud zrovna máte období, kdy vám iboys lezou na nervy, kdy vám to tu přijde jako Masné krámy a kdy jste znechuceni výhradně sexuálním zaměřením většiny přítomných (taková období čas od času přijdou nejspíš na všechny - mně už se to taky párkrát stalo), tak se prostě na nějaký čas nepřihlašujte, případně si uspěte profil, v extrémních situacích ho třeba rovnou definitivně zrušte, ale neobtěžujte sebe ani ostatní takovými plačtivými či aštvanými výkřiky.
Co vlastně očekáváte, že se stane? Že vás začnou ostatní přemlouvat, abyste na IB proboha zůstali stůj co stůj, že bez přítomnosti vašeho profilu nebudou moci dál žít?
Upřímně - když něco takového vidíte na nějakém jiném profilu - zajímá vás to? Nejspíš ne.... a stejně tak je to s ostatními při pohledu na ten vás profil... OK, jeden další nespokojenec... nebo snílek, romantik... nebo puritán.
Nejlepší je hned na začátku profilu všem vynadat... to opravdu člověka povzbudí ke komunikaci... :)))))