google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Rychlovka s neznámým Po delší době zase jeden záznam
Předně upozorňuju, že lidi z těchto článků nechci a nebudu nikdy identifikovat. Jsou skuteční, ale neuvedu nic podle čeho by je šlo poznat.
-
Tohodle chlápka jsem potkal na jednom semináři, nevím odkud je a myslím, že ho už nikdy nepotkám. Při přestávce si chodívám zakouřit a tam jsme se potkali, dal se se mnou do řeči, při další delší přestávce znovu tentokrát i s kafem z automatu a začal se chovat moc mile nakonec navrhnul zajít na kafe po semináři. Vypadal dobře, kolem 35-40 let, tak 180 cm, sportovní typ.
Na kafi jsem si připadal jak když mě vysloveně balí a bylo to pěkný. Bejt ženská, neodolam asi ani minutu. Nakonec na mě vybalil, že chce prostě sex. No tak jsme si chvíli povídali co se nám líbí a tak. Co myslíte jak to asi dopadlo?
Během půl hoďky jsme seděli v autě a už si mě vezl domu. Bylo to kousek za Prahu, neznam tam ty končiny, ale pěkná novostavba s garáží, vyjeli jsme výtahem nahoru a u něj v bytě naprosto bez nějakejch rozpaků ale taky beze spěchu jsme si ještě chvíli pokecali, přesunuli jsme se do ložnice a za chvíli už jsme byli svlečený a já se mazlil s jeho ptákem a honil mu ho. Postavil se mu hned, taková normální velikost cca 17 cm ale vypadal pěkně a tak jsem ho měl během chvilky v puse a pak až v krku, měl jsem chuť předvést mu pěknou děvku takže až pěkně nadoraz, u toho jsem pochopitelně začal dost slintat a to se mu ještě víc líbilo. Po chvíli řekl, že už by mě chtěl šoustat a tak si natáhnul kondom a začal mi proprstovávat a promazávat prdelku, to bylo celkem rychlý a za chvíli už jsem před nim klečel na všech čtyrech a on ho tlačil do mě....mmm...pěkně mi tam zajel a začal pomalu a pak stále rychleji přirážet. Za chvíli si mě chytil za boky a začal mě pěkně mrdat a já do toho pěkně sténat a vzdychat. Šoustal mě pěkně, postupně jsem se položil a nechal se mrdat s vystrčenou prdelkou...nejsem línej, takže jsem mu vycházel pěkně vstříc tak to mělo pěkné grády až najednou říká jestli se může udělat...no jasně že můžeš :-) a bylo to...chvíli jsme pokecali a hodil mě autem domu.