google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Jen tak vykouřit Tak jsem tu znova po delší době... jak jsem si zakouřil :-)
Předně upozorňuju, že lidi z těchto článků nechci a nebudu nikdy identifikovat. Jsou skuteční, ale neuvedu nic podle čeho by je šlo poznat.
-
Tohodle chlapíka jsem potkal taky na iboysu, nebudu jmenovat. Psali jsme si dýl a pak jsme se zase po delší době jednou potkali na iboysu. Zjistili jsme, že máme oba chuť něco podniknout hned teď ať je to cokoliv, že nemáme ani jeden místo a že nás tlačí čas páč už bylo asi půl desáté večer (pak už nejezdí doprava a člověk potřebuje ráno vstávat atd) a já nebyl připravenej na šoustání, no prostě jsme se domluvili jen na tom, že to bude rychlovka někde venku a že mu ho jen přeblafnu.
Domluvili jsme se, že se sejdeme kousek od jedné zastávky, za lávkou přes silnici a tak se taky stalo. Chvíli jsme šli a kecali o takovejch běžnej věcech jak se máme a tak. Pak jsme došli k takovýmu pololesu, nikdo nikde a on na mě, že tu prý nějak moc lidí nechodí, tak jsme sešli z chodníku kousek stranou a za stromy no a už jsme měli soukromí. Chvíli jsme se mazlili a líbali, bylo to moc pěkný, pak mě otočil, přitiskl se ke mě zezadu, chytil si mě za boky a naznačoval šoustání. Říkám "bys chtěl viď?", otíral jsem se mu o rozkrok prdelkou. Jasně že chtěl :-) a já taky jenže on i já jsme věděli, že to dneska nejde.
Tak jsem si před něj kleknul a začal se mu mazlit obličejem s rozkrokem přes kalhoty, to už mi bylo jasný, že to co je uvnitř není nic malýho. Za chvíli jsem mu je už rozepínal a co jsem vytáhnul ven to mě teda pěkně potěšilo. Fakt nekecám minimálně 21 na délku (spíš víc), ale ta tlouťška - pááni - a ten velikej a hlavně silnej žalud (jak jsem pozděš zjistil neobejmu ho palcem a ukazováčkem). Za vymrdání takovouhle kládou bych udělal v tu chvíli všechno. Ale měl jsem aspoň radost z kouření takový klády.
Nejdřív jsem mu ho pohonil, to se mu hned pěkně postavil a samozřejmě chvíli trvá u obra než úplně ztuhne. Ale pak už se nedalo odolat, chvíli jsem mu olizoval žalud a za chvíli už jsem si ho pěkně cpal do pusy a hezky jsem mu ho kouřil jak to jen šlo pěkně hluboko, pak chvíli sál, potom provokoval jazykem, hezky z toho hekal. Jasně musel jsem si dávat chvílema pauzičky kdy jsem ho jen pořádně honil a pak znovu pěkně do pusy. Chtěl jsem co nejhloubějš to půjde tak jsem se snažil ale celého jsem ho tam fakt nedostal, to nešlo aspoň né v téhle poloze a on mi do pusy přirážel jen tak jemně, nechtěl mě šoustat do pusy i když jsem ho o to žádal, samozřejmě že z hlubokýho zasouvání jsem chvílema docela slintal. Ale držel a držel a požád nic :-)) pral jsem se s tím jak to jenom šlo, fakt jsem se do toho opřel, nevím jak dlouho jsem kouřil, řekl bych tak 20 minut, pak si ho vzal najednou do ruky on sám, že už bude a začal si ho honit prej "dyštak uskoč"... a já se mu postavil přímo před ptáka a jen ho pobízel aby "mi tu mrdku pěkně nastříkal do obličeje" a taky že jo a teda to byla fakt hustá dávka. Myslím, že jsem takovej výstřik ještě neviděl :-) to bylo jako šplíchnout na mě jogurt nebo tak něco, no fakt hustý. Mít takhle sestříkanej obječej, to mě fakt brutálně vzrušovalo. Chvíli jsme se vydejchávali, já se utřel do kapesníků a pomalu jsem vyšli zpátky, vzájemně jsme si poděkovali a šli každý svou cestou :-) ale pokud byla někdy možnost, rozhodně chci tímhle ptákem pořádně vymrdat mojí nadrženou prdelku ;-)