psychonaut (38/183/91)

– Praha 4 » Háje
Fytoterapie Do mého života vtrhlo Asplenium antiquum. Rázně a bez ptaní, rozcapilo se mi na okně a vášnivě zašumělo... Zalij mne!
Tak chleba jsem popadl poslední v regále... ale spáchal jsem něco horšího. Propadl jsem primitvním romantickým citům a koupil jsem si květinu v koflíku. Doufám, že to jako náhražka opravdového vztahu nevyznívá příliš křiklavě, chci ji totiž dát na okno. Jenom nějak nevím, co je to zač... takže to bude vztah poněkud anonymní. Aspoň půjdu s dobou. Anonymní vztah za stováka, to jsem k tomu vlastně přišel ještě lacino.

No jo, to bych nebyl já, abych na svého nového hocha nevyšťoural něco na internetu. Je to sleziník. Takový pěkně rozložitý :) . Ale to se mi jako jméno nelíbí. Asi mu budu říkat po chlapcích, které nemohu mít. A za trest ho budu zahrnovat umořující péčí. Tak. Jen se mi chlapec trochu počurává, budu muset ten koflík utěsnit. A je celý takový nezdravě zelený... měli bychom se chodit pravidelně opalovat!
Tomu říkám fytoterapie :) .

Ani nevíš, jak mi nový život s mým zeleným přítelem prospívá. Možná kvůli němu umyju i okno, aby z toho světla světa taky něco měl. Jen se bojím, že to dlouhý povalování v Pennys Marketu mu moc nešlo k duhu. A že mi nejspíš seschne. To budem mít asi společný. Budem tady společně sesychat, ach, to bude romantické.