v5783 (49/185/85)

– Šumperk » někde kolem
Kdo jsem Vůbec nic proti sexu, ale opravdové přátelství je pro mě důležitější ...
Kdo jsem:
Úplně normální, trochu citlivější kluk se spoustou zájmů, který se svou "odlišností" zatím neměl odvahu jít ven, hledám hlavně přátelství a časem třeba i to ostatní.
Nechci si hrát na něco, co nejsem, v otázce sexu se nijak neliším, i já jej mám rád a rád se tady na něco podívám ;-), ale chtěl bych při tom být s člověkem se kterým vzájemně něco k sobě cítíme (a tím nemyslím jen tlak v kalhotech ;-)

Trochu z mé nedávné minulosti:
Vedl jsem celkem poklidný život, než mě postihlo platonické zamilování do osoby, u níž mi bylo od počátku jasné, že mohu doufat "jen" v hezké přátelství. Bohužel vše skončilo nečekaně smutně a bez vysvětlení, jakož i pár následujících vztahů, které mě "postihly" v rámci tohoto místa.

Co hledám momentálně tady:
Po předchozích zkušenostech nebudu spěchat do nějakého vážnějšího reálného vztahu, proto sem chodím víceméně ze zvědavosti kouknout na profily, občas s někým pokecat a prohlédnout popř. vyměnit fotky. Ale ničemu se nebráním a nechávám věcem volný průběh.

Koho hledám v životě pro vztah do budoucna:
Preferuji člověka, který by svými klady alespoň trochu srovnával mé nedostatky ... mladší, samostatný, s ne moc pesimistickým názorem na život, upřímný, nežárlivý, nepanovačný, na nic si nehrající, nemusí to být žádný adonis, ale líbit by se mi mohl ;-) (a samozřejmě i opačně :-). Co se týče zájmů a hudby, nemusíme se shodnout, ale měli bychom se přinejmenším vzájemně tolerovat ;-).

Koho rozhodně nehledám (po předchozích zážitcích):
- falešné a neupřímné "kamarády", kteří svůj zájem pouze hrají a přitom sledují nějaké svoje zájmy ať už finanční, nebo jiné
- lidi kteří si dosud moc neujasnili co vlastně vůbec chtějí ... nic proti, ale pro mě je i kamarádství závazkem a dost to bolí když z ničeho nic přestane komunikace.
- zoufalé a sobecké manipulátory, kteří si myslí, že budu skákat tak, jak pískají ... možná to chvilku vydržím, jsem tolerantní a přizpůsobivý, není mým zájmem někomu ublížit, ale všechno má své meze.
- ty kteří chtějí a myslí pouze na sex a neumí se normálně pobavit o ničem jiném, i když musím uznat že mi tu vadí ze všeho nejméně, protože jsou alespoň upřímní a na nic si nehrají ... rozhodně se nebráním pokecu, ale z jejich zájmu toho moc čekat nemohou

Co říci závěrem:
Pokud se chcete na něco zeptat, nebo pokecat, klidně mi napište, já jsem spíš introvert a málokdy se odvážím napsat jako první, ale v tomto se trochu posunuji. Je možné že časem tady omezím častečně nebo i úplně svou frekvenci a doby setrvávání, mám čím dál více pocit promarněného času (slušně řečeno), ale těch pár svělých lidí co jsem tu poznal si moc vážím.

Kontakty aneb kde mě najdete:
Pokud by někdo po mě "toužil" i v době kdy se tu nevyskytuji, tak nejlépe mail na <muj nick>(zavinac)email.cz nebo po domluvě i skype: <muj nick>skype ... to by snad mohlo stačit ;-)