Insomniac81 (42/180/100)

– Frýdek-Místek
Proč nechci bisexuála na vztah? Nasledující text vyjadřuje pouze můj názor a přesvědčení. Nejedná se o žádné vědecké teorie ani odborný základ.
Já a bisexualita ? Již od puberty jsem byl smířen s tím, že jsem na kluky. Musel jsem snášet posměch, protože tehdy byla jiná doba, ale já jsem prostě věděl, že jsem na kluky, tak proč si hrát na něco, co nejsem? Postupem času, když jsem dospěl, začal jsem hledat kluka na vážno. A začal jsem natrefovat na samé kluky, kteří o sobě tvrdili, že jsou bi a chtějí jen kluka na sex. Na vztah přece mají holky. Uvědomil jsem si, že bisexuál asi pro mě nebude to pravé ořechové. Postupem času jsem se seznámil i s bi klukama, kteří chtěli kluka na vztah. S jedním jsem měl nakonec vztah ale celou dobu jsem byl nervózní, zda mě neopustí kvůli holce. Někteří namítnou, že to je přece jedno, zda mě kluk opustí kvůli holce nebo kvuli klukovi. Jim možná ano, ale mě osobně ne. Já osobně nevěru s klukem dokáži odpustit popř, oplatit snázeji než nevěru s holkou.
Ptal jsem se i "smíšených" párů tzn. bi kluky co chodili s gay klukama a naopak. Všichni, nezávislë na sobě, se shodli na tom, že by už do takového vztahu nešli. Časem prostě ten bi stejně dostane chuť na holku a buď svého partnera podvede nebo ho nutí do trojky s holkou. Já vím, že všechno se netočí jen kolem orientace, ale s bisexuálem dokáži být kamarád a pokud bych měl s ním jít do vztahu, tak prostě bych těžko rozdýchával jeho hetero zkušenosti.