hopeless.romantic (36/168/60)

– Praha » Blackpool
Ganta (talking) Tak jsem si myslel, že se mi to zdá, ale opravdu. Ozval se mi človíček, který si na mě už vůbec nepamatuje, kdysi s přezdívkou talking, nyní Ganta. Tehdy se mně snažil "sbalit" na jednorázový sex, a když jsem ho odmítl, poslal mě do jistých míst s tím, že je jen na starší vysportované chlapy, a ne na mladé hubené herečky.
Dnes přináším další skvělou komunikaci. Talkingu, nezklamal jsi :D
ganta 01:53
hm net pokec k cemu to

hopeless.romantic 01:54
Pardon? Nějk jsem nepochopil, co jsi tímto myslel ?

ganta 02:03
ok radsi nic mladi kluci nic nechapou a sou akorat tak na potize

hopeless.romantic 02:06
To není zrovna moc fér. Zaprvé v sobě držíš nějaké předsudky, které neplatí na každého, a toho, co jsi napsal, nemusí být zrovna můj případ... a zadruhé, tvá první zpráva opravdu postrádala smysl, proto jsem tě požádal, abys ji vysvětlil.
Otevřít okno zpráv | Smazat zprávu

ganta 02:08
ok ziju v praze a posledni misto kde bych chtel byt je silene povrchni lzive USA

ganta 02:09
a mas partnera tak se mu venuj a nelov na netu..to je hnus

hopeless.romantic 02:17
Zaprvně, o USA, jak vidím, nevíš zhola nic, , možná jen to, co ví všichni na světě, že je šílené. Zadruhé, alespoň zde na Floridě, v Orlandu, jsou lidé o mnohem upřímnější, otevřenější a hlavně přívětivější než polovina slečen v Praze. Tak prosímtě nemluv o něčem, o čem nic nevíš.
Zatřetí, můj přítel je zde na iboys také, my tu nikoho nelovíme, my tu máme kamarády, se kterými se bavíme (ale to je pro tebe zřejmě velmi vzdálený pojem)
A za čtvrté, to nejvtipnější je to, že si tě moc dobře pamatuji, bylo to tak před dvěma roky, kdy jsi se mnou vedl stejně pitomou konverzaci plnou předsudků, urážek a nesmyslných blábolů. Skoro se mi ani nechce věřit tomu, co píšou lidé ve tvém guestbooku, buď musí být slepí, nebo musíš být sakra dobrý herec, abys je přesvědčil, že máš v sobě trochu zdravého selského uvažování a slušnosti.
Tak se trošku povznes nad svoje ego a zabržděné názory, a zkus s lidmi komunikovat na úrovni.
Přeji dobrou noc...