chlupchlapchlup (49/176/98)

– Praha » nejen z Prahy
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Věk od: 15
Věk do: 57

Profil založen
14.05.2022

Počet návštěv
18497

Poslední aktivita
00:30

Nějaký kluk, který si pod sebou užívá mužnýho chlapa? Nejen na jednu noc. Napiš, neboj se;)
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Běloch

Tetování: Nechci uvést
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nechci uvést
Medvěd
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Rimming

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Hodně
Obřízka: Ne
O sobě:
Jsem chlupatej mužnej chlap, kterej by rád našel třeba nejdřív dobrého kamaráda na všechno, co víc mezi námi bude a jaký to bude záleží jen na nás. Radši mám sex často s někým, ke komu něco cítím a je nám spolu dobře. Sex často neznamená rychlovka každý den. Radši si užít sobotní večer nebo noc. :-) Existují i partneři, kteří jsou jen aktivní a třeba by se jim hodil rodinný přítel... :) Taky dobrá představa. Nebo bi kluci. Časem jsem zjistil, že mě hodně rajcuje opak standardu... Třeba když si mě s velkou chutí dává třeba nějakej hubenej kluk, to je hodně rajcovní zážitek.;)
Neholení se či neupravování se je hezký. )

A protože je tu hodně virtuálů, kteří si tu jen honí péro a o nic reálnýho jim nejde, tak jim vzkazuji, aby mi prosím nepsali. :)

A pokud má dojem, že kdo je pasivní, je vlastně ženská, ne chlap, tak to je velmi jednoduché a samozřejmě nepravdivé tvrzení. Mužnost, chlapství, to, jestli je někdo samec, nebo ne, není o aktivitě a pasivitě. Ale pravda je, že se jaksi předpokládá, že mužnej, chlap, samec může být pasivní. Očekává se opak. To jsou ty nudné stereotypy. :-) Pokud je někdo na chlapy, tak by měl chtít pod sebou chlapa, ne ženu. :) Naopak to platí taky, kdo je jen aktivní, ne proto, že si to užívá, ale proto, že si myslí, že je chlap, samec, nebo ještě větší chlap, samec, tak je to docela tragédie, nemyslíte? :) A přitom mnoho z nich myslí jako ženy, jsou hysteričtí, urážliví jako princezny..: )

Jo, taky se tu rozmohl takový nešvar: Ukaž se! Tak tohle opravdu nemá úroveň, ten druhý mi bezděčně tím sděluje, že jsem pro něj "hovno", kterého si neváží a nemá k němu základní úctu. Je nemožné chtít po někom, kdo si neváží sám sebe a nemá k sobě úctu, aby ji měl k ostatním. Jinak by napsal třeba: Máš fotku? Ale Ukaž se, to je pouhá holá věta a ještě rozkazovací. Ne, nejsem žádný "hovno". Mimochodem, je rozdíl mezi tím, ukázat se a poslat fotku. I vysokoškoláci nám to používají.

Taky je krajně nevhodné a povrchní v první větě chtít fotku, zvlášť, když jde někomu třeba o city, jak tvrdí. Fotka má smysl, když z rozhovoru zjistíme, že si mentálně vyhovujeme, ale hodně lidí má problém si delší dobu psát a poznávat se. Ta komunikace vám o druhém poví všechno. Zjistíte, jak reaguje na určité otázky... Proč o to málokdo stojí? :-) Pak má smysl trvat na fotce, ale ukončit kvůli tomu komunikaci, to že znakem, dotyčný lže, protože city nelze mít k fotce. To jsou ale pro většinu lidí složité záležitosti. A někoho, kdo se zamiluje do fotky... ne do člověka, to je vážně ulítlý. Jinak mi musí být druhý fyzicky samozřejmě přitažlivý neodpuzovat mě, jenže problém je, že většina odpuzuje mentálně. Holt většina se dělá lepší než je. :)

Je logické, že pokud někdo chce moji fotku (obličeje - pro méně chápavé), pošle nejdřív svoji, ne naopak, přátelé. :-)

A pokud jste schopni poznat člověka jen podle fotky a to, jak přemýšlí, jak reaguje apod., a omezujete se jen na to, pak je pro vás přiléhavé následující, protože máte černobílé myšlení:

„Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt… Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.“
Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.

Taky je zajímavé, kolik lidí je líných (nebo sobeckých?) přijet dál než na roh ulice, ve které bydlí.

Další zajímavostí je, že většina pořád pracuje nebo studuje a nemá čas. Když někdo pracuje 7 dní v týdny, měl by se zamyslet, jestli něco nedělá špatně, když mu nestačí pracovat 5 dní, a musí se nechat vykořisťovat... A nebo kecají. :)

Takže pokud jsi dočetl až sem, tak si musel zjistit, že NEJSEM chlap, který se neváží sám sebe, nemá k sobě základní úctu a není jednoduchej. Z toho tedy vyplývá, že ani o někoho takového nemám zájem. Jednoduché, že? :)

Buďte v pohodě, zbytečně se neurážejte, neřešte píčoviny a budete šťastnější, věřte mi. Život je složitější než fotka a další nevýznamné věci... Ale musíte to ostatní chtít poznat, jenže to dá práci a práce bolí. A nebo si žijte ve své jednoduchosti a myslete si, že se kolem vás točí celý vesmír. Netočí. A nemyslete jen na sebe, ale i na toho druhého. Usmívejte se, nebuďte pořád nasraní, buďte přirození. A nemyslím tím, abyste byli "to" přirození. :)

Jde tedy o to užít se s nějakým stálým pohodářem společně strávený čas, aby to mezi námi bylo hezké, abychom si spolu užívali skvělý sex... Mít určitý vztah, to lidi mezi sebou mají, a je jedno, jak tomu kdo bude říkat, jde o to jaký to je, ne jak tomu říkáme. To je nepodstatné. :) Jestli to máš velmi podobně, jako já, tak si asi budeme rozumět. To je základ. A jestli se zajímáš o chlapy, jako jsem já, tak zkus napsat.
Nemusíš být samozřejmě z Prahy, ale ochota přijet být musí.;)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku