Patasek123 (25/175/56)

– Olomouc » Liboš
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 18
Věk do: 25

Profil založen
20.01.2018

Počet návštěv
3208

Poslední aktivita
25.01.2018

Ahoj přečti si pár řádků a pak napiš. :)
Základní:
Vzdělání/studuji: Základní
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Znamení: Váhy
Etnikum: Rom

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Ahoj, salut :) Jsem rád, že jsi zavítal na můj profil, čímž asi usuzuji, že tě zaujala má profilovka :) Klidně mi napiš, ovšem mám pár podmínek a pravidel od kterých obvykle neustupuju. Ti z vás, kteří si už můj profil četli, zjistí, že se podobá jěště starému popisu, ale novinek přibylo taky dost ;) Proto radím si přečíst znovu, abyste případně se mnou neztráceli čas :3

Zde pár pravidel a podmínek :
1) Jak každý ví, snad každý s profilovkou tu řeší to, že každý, kdo mu napíše, fotku musí buď mít anebo poslat. No... Řekněme, že u mě to je podobně : Budu daleko raději, když budete profilovou fotku mít anebo mi fotku OBLIČEJE !!! pošlete :) Proč ? Řekněmě, že i v reálném životě se s lidmi ve městě nezačnete bavit s pytlem na hlavě, nebo jim hned neukážete, jak na tom jste dole :) Ovšem, pokud mi napíšete bez fotky, nemám důvod vám neodpovědět. Počítejte ale s tím, že z mé strany se konverzaci nebudu snažit udržovat a budu psát docela znuděně. Nemám moc touhy se bavit s někým, kdo nevím, jak vypadá. Ještě bych dodal, že mi na vzlhedu, bohužel pro mnohé, dost záleží ://

2) Dále následuje ono "žhavé téma" tohoto webu : sex a žádosti o něj. Hned ze startu řeknu, že nejsem kurva :) Ti, co pochopili, mohou přejít na bod 3, nechápaví a zvědaví nechť čtou dále. Rozhodně nejsem typ, co by vám kýval na žádosti o sex, o směnu fotek, o "konverzaci" na webce... Ne. Pokud se mě na sex zeptáte hned ve vaší první zprávě, a nedej bohu nemáte ani fotku, je zde dost silná pravděpodobnost, že se mi nebude chtít odpovědět. :/ Jak jsem zmínil již nahoře, jako první fotku očekávám obličej, a ne vaši chloubu. Také riskujete, že vám neodpovím. Ovšem, stejně jako v bodě 1 existuje menší skulinka. Může se stát, že na mě narazíte zrovna, když budu mít dobrou anebo (ano, dohromady se to píše) nadrženou náladu. V tom případě byste ze mě mohli i něco vytěžit :D Stejně ale trvám na tom, abyste měli, či mi poslali, fotku obličeje. Jinak se moc věcí dít nebude. 

3) Další bod bude o lidech, co jsou dyslektici a bez fantazie. Pokud zjistím, že jste nečetli můj profil, eh... Radost mi to neudělá. A vězte, že to jde poznat :) Stejně tak mi neudělají radost tzv. konverzace typu "ahoj ; jak se máš ; co děláš" ještě k tomu bez otazníků. Na otrávené otázky odpovídám otráveně, a nepočítejte moc, že bych se takovou konverzaci snažil udržovat. To vážně nehrozí :)

4) Tento bod je méně důležitý, ale i tak mi na něm docela záleží. Víte, nesnáším lidi, co neumí psát :( Chápu, každému se někdy během psaní stane pár chyb, i já mám alergii na "pil", ale lidi... když píšete chybu v každé větě, když nepoužíváte otazníky, když píšete "by jsem, by jsi, by jsme, by jste" anebo že některé věci "byli"... tak je mi vás líto a do konverzace s takovým člověkem se mi moc nechce. Pardon.

5) Pro chytráky, kteří mi hned ze startu napíší, jestli nemám více fotek... Nejsem fotobanka. Mám, ale proč bych je tu měl všechny dávat ? A pak, poznej mě nejprve blíž, a až pak ti možná pošlu další. Jen, mám v tomto ohledu jedno pravidlo : nic není za darmo, a ani fotky. Já je směňuju. Když tak si najděte význam toho slova :)

6) Co se týče dalších mediálních sítí jako fb, snap a tralala, neočekávejte, že vám je dám hned. Už tak tam mám dost lidí, se kterými si pravidelně píšu, nepotřebuji tak přidávat zbytečně další. Ovšem, kdybychom si po nějaké té době psaní padli do oka (ne nutně že se jeden druhému líbíme, ale že si třeba rozumíme), tak není problém :)

7) Dále, taky dost důležitá věc : věková hranice. Víte lidi, rád bych měl kamarády přiměřeně ve svém věku, proto by bylo fajn, kdybyste na mé požadavky brali ohledy :) Ovšem, pokud máš fotku a je ti více, napiš klidně taky, však co :) Jen sin od toho nic neslibuj :) A ještě menší poznámka pro zaprdlé starce, kteří se baví kritizováním profilů mladších jen proto, že je nikdo nechce a že se nedokážou smířit s tím, že jejich mládí už je pasé : jděte do háje s vaší kritikou :) Nikoho to nezajímá. Buďte milí a někoho si najdete. Pokračujte, a každý vás jen pošle do prdele. Tímto chci říct, ať si vaši kritiku necháte pro sebe a nepíšete mi (a nám) ji do chatu, či ještě hůř do profilu.

8) Rád bych také řekl, jak jste si asi všimli, že mluvím francouzsky. Ano, plynně. A k čemu je to dobré vědět zde ? Lidi, obvykle nepíšu první :) První píšu jen těm, kteří mají profilovku a taky umí francouzsky (vězte však, že jsem dost zklamaný, když se ukáže, že se francouzsky jen učí a umí sotva pozdravit). Výjimka je, když mě vážně mega moc zaujme váš profil, stejně jako fotka (polopaticky, když jste zajímavá kunda :3) V jiných případech první obvykle nepíšu :/ 

Díky tedy, že zkusíte dodržovat výše uvedené body. Je to pro dobro všech :)

Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
21.01.2018 02:55  
ElTor
J´ai lu tout le texte mon garçon!Tu es vraiment imbecile vaniteux!Je voudrais vraiment sentir ton français. Toi aussi tu seras un vieux trimeau!Tu n´es pas le con interessant mais tu es un éspece de conasse!!!
20.01.2018 18:45  
damis00
nooo,na cikána fakt hodně slušně napsaný a kupodivu bez chyb,jen tak dál