Kdo má rád výprasky? Moje fotky.... http://czswitch.blogspot.cz
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Jiné
Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Brýle: Ano
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Ryby
Etnikum: Běloch
Tetování: Ne
Piercing: Ne
Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další: SM - soft, SM - hard a Svazování
Ochlupení pohlaví: Můžu upravit
Ochlupení na těle: Málo
Délka penisu: 14.5 cm
Průměr penisu: 3.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
O sobě:
Syntézu doporučuji pouze zkušeným chemikům s příslušným vybavením.
Připravíme si dva roztoky:
A) 209 g dusitanu sodného v 400 ml destilované vody
B)500 ml vody, 73 ml 96% kyseliny sírové, 250 ml isopropylalkoholu
Oba roztoky co nejvíc zchladíme v lednici. Kádinku s roztokem A dáme do chladící lázně led+sůl. Pomalu přiléváme roztok B tak, aby se teplota pohybovala mezi 4-7°C, a aby nestoupaly rezavé dýmy - pokud ano, více chladíme. Intenzivně mícháme hřídelovým míchadlem. Až je všechen roztok smíchán, necháme míchat ještě tak 4 hodiny. Do kádinky přilijeme destilovanou vodu a přelijeme do děličky. Několikrát protřepeme a promyjeme destilovanou vodou. Horní olejnatá vrstva je isopropyl nitrit (poppers). Dáme do destilační soupravy a oddestilujeme při teplotě do 45°isopropyl nitrit.
Můžeme buď uchovávat v lednici, nebo stabilizovat 2% čerstvě vyžíhaného uhličitanu draselného.
Vzniklý produkt je isopropyl nitrit alias RUSH poppers.
Náklady:
Kys. sírová 96% p.a. 96 Kč/l
Destilovaná voda - cca 10 Kč/l
Isopropylalkohol p.a. 140 Kč/l
Dusitan sodný p.a. 159 Kč/500g
Uhličitan draselný 159 Kč/kg
Zprávy:
Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
…uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku