harmony83 (41/175/66)

– Praha
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Věk od: 18
Věk do: 36

Profil založen
15.03.2014

Počet návštěv
27707

Poslední aktivita
01:38

Mladý kluk s velkým M na seznámení?
Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Jiné

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Brýle: Ne
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Na mladší
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Deepthroat

Ochlupení pohlaví: Můžu upravit
Ochlupení na těle: Málo
Délka penisu: 15 cm
Průměr penisu: 4.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Cizí jazyky, Duchovno, Ezoterika, Meditace, Pěší turistika, Počítače, Procházky, Příroda, Psychologie, Psychoterapie, Sauna, Sport, Turistika
Sport
Jóga, Plavání, Stolní tenis
Kuchyně
Středomořská
Cestování
Autostop, Hory, Hrady a zámky, Kempování, Moře, Naučné, Památky, Poutní cesty, Poznávací
O sobě:
Hledám mladého kluka s hodně velkou výbavou na časté hrátky. Jen někoho trošku na úrovni (rozuměj měj něco v hlavě), nepromiskuitního.

Nabízím stálost, častá setkávání a i třeba společně strávený příjemný čas.

Ideální představa je taková, že při vzájemných sympatiích bychom se scházeli relativně často (dokážu si představit i denně, ale to je spíš nerealistické, takže třeba párkrát do týdne). Mám opravdu velký apetit, i proto hledám spíš mladíka, který by měl ČASTO chuť si hrát.

Už dlouho preferuji hodně velkou výbavu, ale je vás kluků s velkým relativně málo, tak nechci být přehnaně vybíravý. Ale na častý dotaz o velikosti odpovídám, že se mi líbí když má kluk svou chloubu tak od 19cm víc (horní hranice není). Větší šířka je plus, radši mám neobřezané, co stojí buď rovně nebo vzhůru (dolů spíš ne) a velký žalud je taky fajn (ale nic z tohoto není podmínkou, ale pokud máš takového, tak se rozhodně ozvi).

V sexu mám rád hlavně orál a anál. Obojí přibližně nastejno. V análu bys měl být určitě aspoň aktiv (já jsem samozřejmě spíš pasiv, prý mám hezký zadek :-) ), v orálu mám rád hodně obojí.

Směřování je k tomu být věrní milenci s důvěrou bez dalších sexuálních partnerů a postupně se zbavit i ochrany (samozřejmě zpočátku to považuji za povinnost a jsem ochoten se nechat otestovat).

Ještě upozorním že ač to tak může na některé působit, nejsem ani žádný submisiv, ani zženštilý. Proto nehledám dominanta, který by mi chtěl nějak ubližovat nebo si hrát "na drsňáka". Cítím se jako chlap a rozhodně nespojujte mojí zálibu v uspokojování velkého penisu jako nějaký projev feminity nebo přehnané podřízenosti. Spíš to tak časem vyplynulo jako něco, co mě uspokojuje jaksi z více rovin. Skoro bych řekl, že milý usměvavý skromný kluk je pro mě víc než nějaký "namakaný borec".

A světe div se, i když je většina textu o sexu, rád budu i za někoho, kdo bude mít něco v hlavě a bude s ním i fajn řeč, případně i nějaká společná jiná aktivita.

P.S.: Koho taky hodně vzrušuje, kdy o něco starší kluk (ne dědula, ale třeba 10 či 15 let starší) je v sexu spíš pasivní a hodně mladý kluk (nenamyšlený, ne přehnaně dominantní) je spíš aktivní?


Nenabízím finanční odměnu za erotické služby (to ani nehledám, kamarádi si přeci mezi sebou za společně strávený čas neplatí, ne?)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv