Gay_VSE (33/189/68)

– Praha » VŠE
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Gay

Partnera
Nechci uvést

Věk od: 18
Věk do: 28

Profil založen
23.10.2012

Počet návštěv
5485

Naposledy přihlášen
12.01.2013

Profil pro kluky z VŠE, kteří by rádi vybudovali společnou partu. Více informací v profilu.
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Nechci uvést
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
O sobě:
Ahoj,

jsem kluk prvního ročníku VŠE. Rád bych vytvořil (spíš napomohl vytvořit) partu kamarádů, kteří by se pravidelně scházeli ve svém volném čase.

Pokud nejsi vyoutovaný, neměj strach. Nestojím o to tě zviditelnit. Chci jen vytvořit nové přátelé se společnými zájmy.

Třeba tě štve, že na koleji neznáš víc lidí, nebo že se před svými kamarády musíš "tajit" nebo "uzavírat". Společně je všechno jednodušší.

Rád bych našel jak kluky z nižších ročníků, kteří nejsou třeba po Praze moc rozkoukaní, tak kluky z vyšších ročníků, kteří by rádi pomáhali s propagací.

Na tomto profilu zatím pracuji a přidám další informace, ale jestli máš zájem nebo si myslíš, že bys mohl mít zájem, určitě napiš už teď!

--------------------------------------------------------------------------------
> Rád bych naplánoval PRVNÍ SPOLEČNÉ SETKÁNÍ
v prvním týdnu v listopadu, samozřejmě podmínkou je sehnat dostatečný počet zájemců.

> Pokud máš zájem, vyplň prosím tento dotazník (max 4 min zabitého času):

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dDE0Y0p6dFBTV1VhVUFRdWlJOEhqMnc6MQ

> Pomocí získaných informací se pokusím naplánovat vhodně první setkání a informovat tě o něm.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
24.10.2012 20:27  
Juki   
Podle mě je to naprosto samozřejmá a legitimní aktivita, která by měla být aktivně podpořena:) Oba spolky znám, jsou to super týpci a sem tam se jim povede vysokozážitková akce:)) Ekonomka by neměla sedět na zadku! :)
24.10.2012 17:23  
LEparty
Proč ne? Na UJEPu taky něco podobného funguje. Sekty... to se ještě používá? Pod tím si představím spíš vrahy nebo "ujetý" lidi něco jako ve filmu "Jedna ruka netleská" :-D. Ale tady to není o diskuzi, tady je to spíš o tom, kdo se přihlásí a kdo má zájem :-D. Jako bonus: větší šance seznámit se :-). Tak jen do toho!
24.10.2012 16:34  
beatl1
uzavřenost? mně to zavání až sektářstvím :-/ .... "všichni jsme studenti, ale my jsme gay studenti" ... to je na dobré cestě mít odborový svaz pracovníků v bankovním sektoru, a v rámci něj pak odborový svaz gay pracovníků v bankovním sektoru :-)) ..... no asi máme na věc každý jiný názor, tak si je nebudeme vzájemně vyvracet nebo hanět OK ? ... good luck :-)
24.10.2012 15:56  
entropy
Logiké. Jsou i introvertní kluci, kteří nestojí o to aby je ostatní chápali a dávali jim požehnání, nebo je nuceně obdivovali, nebo jim říkali jak mají navenek vystupovat. Prostě si věci v rámci spolku zařídí podle sebe jak zrovna dovedou. A společně se dá skutečně dosáhnout mnohem více a změnit věci nepozorovaně zevnitř O:). Uzavřenost třeba před hetero je zde lákavá možnost.
24.10.2012 14:05  
beatl1
tak asi máte pravdu, sry :-) ... jenom mi prostě nějak nesedí ta poteba se sdružovat - to nestačí mít klub jako studenti třeba ČVUT ? (taky jsem byl na VŠ a taky jsme měli klub) - proč chcete mít svůj klub jako gay studenti ˇ? vždyť se pořád volá po tom, že nejsme jiní, že jsme rovnoprávnými členy společnosti ... a pořád se chceme něčím odlišovat :-/
24.10.2012 13:35  
Gay_VSE
Děkuji za podporu. Oficiálně funguje klub Galibi na ČVUT a na UK Charlie, taky nevidím, proč by to mělo být tak ujeté. Ten věk je jenom chyba při registraci - je mi 21.
24.10.2012 13:33  
PatrikLucky   
Podporuji tuhle myšlenku. A v Praze je více skupin, které jsou i pro středoškoláky nebo s možností sdružovat mladší kluky pod jednou skupinou. Hezká myšlenka a drž se. A zkus se kontaktovat s jinou z vysokoškolských skupin, možná ti pomůžou do začátku.
24.10.2012 11:16  
radarek   
Ta myšlenka není ujetá vždyť kluci z ČVUTU mají svůj klub a funguje.
24.10.2012 11:12  
beatl1
věk 32 a v prváku na VŠ ? .... no dejme tomu - ale jinak i ta myšlenka je ujetá, sry