_dejvid_ (73/174/75)

– Praha západ » Všenory
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Věk od: 50
Věk do: 70

Profil založen
26.07.2010

Počet návštěv
9150

Naposledy přihlášen
24.05.2022

Základní:
Jméno: David

Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Rak
Etnikum: Nechci uvést

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Středně
Délka penisu: 12 cm
Průměr penisu: 3 cm
Obřízka: Ano
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Hudba, Knihy, Procházky, Psaní, Sport, Umění
Sport
Cyklistika, Horolezectví, Plavání, Turistika, Vodáctví
Muzika
Klasická hudba
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká, Vegetariánská
O sobě:
AKTUALIZOVÁNO 29. 5. 2018.
Ahoj kluci!
Jsem z USA, ale bydlím v Čechách 25 let a určitě tu hodlám zůstat - z různých důvodů, mezi kterými NENÍ, že bych neměl rád Ameriku. Každá země má své klady a zápory.

Jsem muzikolog a zabývám se velmi dlouhodobě dílem a životem Antonína Dvořáka. Jsem docela blázen do vážné hudby vůbec. Ne, že bych neměl rád také něco z populární hudby, to jo, ale hlavně tu vážnou, skoro ze všech historických období. Jinak ale se živím většinou, nebo střídavě, překládáním z češtiny do angličtiny. Jsem na volné noze, pracuji převážně doma (ve Všenorech, kousek od Prahy) a celkem určím svou pracovní dobu sám.

Jiné moje hlavní zájmy jsou pěší turistika (miluji obzvlášť hory, ale hlavně v létě - nelyžuju), pak zahrada (mám vůbec rád rostliny všeho druhu) a koupání se v přírodě. Jsem také docela kutilem - hodně jsem pracoval na svém domečku a baví mě to. Docela rád cestuji, hlavně v létě do hor a v zimě někam do tepla, ale ne na ležení na pláži, což mě baví jen chvíli - spíš na tu pěší turistiku.

A co dělám na iboys? Měl jsem vážný vztah více než sedm let, v kterém ale ten druhý to považoval spíš jako kamarádství se společným bydlením) a nedávno mi řekl, že je to definitivně tak, že sex bude hledat spíš jinde. Hraje roli i to, že on byl vždy spíš na mladší, kdežto já jsem starší, ale je to samozřejmě složitější. Myslím, že snad můžu být jeho kamarádem, ale dlouhodobě bych určitě chtěl něco více. Kamarádů mám spoustu.

Budete se divit, že se do toho pouštím tak rozsáhle. Ale jedna moje vlastnost je, že to, co dělám, vždy dělám důkladně. Někdy až moc - to je prostě takový můj zvyk.

A jaký chlap/kluk by mě zaujal? Povahově, tak vyžaduji poctivost (žádné lhaní), otevřenost (žádné utajení - ani přede mnou, ani celkem před ostatními), upřímnost, spolehlivost, poměrně klidnou povahu (na nerváky a vzteklé chlapy mám docela nízkou toleranci), ohleduplnost, v případě trvalého vztahu tak sexuální věrnost. A soběstačnost. To všechno, doufám, bych mohl nabídnout já Tobě. No a chtělo by to aspoň nějaké ty společné zájmy.

K té otevřenosti - neříkám každému, že jsem gay, to není třeba. Ale také nedělám nic, abych to tajil. Vždy odpovídám otevřeně na otázky a nikdy nelžu. Výsledkem je, že všichni mojí kamarádi a příbuzní vědí o tom, že jsem gay. A doufám, že by to bylo podobné u Tebe.

V případě trvalého vztahu by byla velkým plusem schopnost mluvit anglicky. Šlo by o to, abys mohl komunikovat s mými příbuznými a kamarády z Ameriky (i z jiných zemí, ale hlavně z Ameriky), kteří neumějí česky. Sám bych s Tebou anglicky mluvit vůbec nemusel, je mi skoro vždy pohodlnější mluvit s Čechem česky. Ale mohl bych Ti s angličtinou pomáhat, kdybys chtěl.

Fyzicky, líbil by se mi chlap velmi zhruba v mém věku (66) nebo mladší. I docela mladí kluci mě přitahují, ale na trvalý vztah bych to asi viděl bleději - a starší chlap může být také pěkný! Mám rád může štíhlejší; nadváha mě odpuzuje. Nějaké ochlupení těla je rozhodně plus i když není podmínkou. Na dlouhé vlasy jsem alergický. Také na obarvené vlasy a vůbec na přílišné věnování se svému vnějšímu vzhledu (piercing, tetování atd. atd.). Přirozenost - ta se mí líbí. A mužnost - zženštilost si mi u chlapa nelíbí. Holení se dole nebo vůbec mimo obličej - to ne. Mírně ty chlupy krátit, OK. (To dělám občas i já.)

Nekuřák - to skoro určitě.

Zní to všechno dost přísné a náročné, co? Ale také umím dělat kompromisy. V každém případě se budu těšit na zprávy a pokusím se na všechny odpovědět i když třeba jen stručně a i když to může chvíli trvat. Zatím se měj(te)! - David
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
16.07.2012 22:12  
vidaysagar
hey david,
I would like to meet you, if you are interested then we can meet in garden and get to know each other.. I prefer the person whi speaks english well because I am not czech .. I am indian.....
03.01.2011 13:00  
Ryszard
:-)
26.11.2010 05:51  
screamertom
Sympaticky, stylovy a svuj.
09.11.2010 19:45  
Karol12345
velmi hezky kluk 🙂 😘
06.10.2010 20:19  
famsie
Ahoj,
how are you and everything you?do you mind to chat?do you msn?
12.08.2010 08:42  
krup3
..domnívám se, že jsi to, co hledám..
728759576
02.08.2010 23:19  
merida.biker
jojo, zralý muž, který ví co chce, přejme mu hodně štěstí při hledání
27.07.2010 21:32  
strejdadinosaurus
sympaticky pan a kvalitni text na profilu
27.07.2010 13:02  
ellien
zatím jediný nesobecky napsaný profil na iB. moc pěkné :)
27.07.2010 00:18  
sedmihlavydrak
mlady usmev, klobouk dolu posilam to do všenor.. držím palce a to není fór..