n.nokia (40/175/80)

– Praha 10 » Vršovice
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 25
Věk do: 40

Profil založen
03.06.2010

Počet návštěv
49220

Poslední aktivita
04.04.2024

Zmrd na častější mrd?
Základní:
Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Manažer/vedoucí

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Nechci uvést
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Rimming a Fisting

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Hodně
Bezpečný sex: Vždy
Délka penisu: 18 cm
Průměr penisu: 3.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Fotografování, Počítače, Procházky
Muzika
Dance
Kuchyně
Česká
O sobě:
Pro ty méně chápavé. Rád bych poznal člověka, se kterým si můžu povídat o čemkoli a budu vědět, že je to u něj, jako v hrobě. Člověka, kterému nebude důvod lhát a to samé bych chtěl i od toho druhého. Člověka na výlety, ale i třeba do postele.

Následující text je můj horoskop, který na mě totálně sedí.

Jsteě okouzlující. Počínáte si rafinovaně. Jste atraktivní, společenský, kreativní, umělecky nadaný a hudebně založený. Hledáte souhlas a potřebujete podporu ostatních. Nechcete ohrozit a porušovat své vlastní zásady. Přesto můžete působit velmi sebestředně. Nerad říkáte lidem „ne“. Přejete si, aby vždy všechno bylo harmonické, vyvážené a připravené. Milujete porovnávání věcí a hledání analogií. Můžete být diplomat působící na lidi přátelsky. Lidé jsou pro vás také důležití. Přitahujete je k sobě bez ohledu na to, že nemusíte vynaložit prakticky žádné úsilí. Duchovní ponaučení: Rozhodnost, a to zejména ve vztazích.




POSTAVENÍ PLANET VE ZNAMENÍCH

Planety představují kosmickou energii a síly, které se projevují různým způsobem. Jsou jako herci ve hře. Označení popisují způsoby, jakými jsou použity planetární energie. Ukazují motivace a role různých aktérů hry. Tyto energie obvykle působí ve dvou směrech, pozitivní a negativní.

Slunce v Blížencích
Blíženci jsou přátelští, inteligentní, upovídaní, všestranní, zvědaví, vnímaví, intuitivní a logičtí. Občas mohou být také dosti rozporuplní, neklidní, kritičtí, a netrpěliví. Blíženci chtějí a potřebují práci, která je velmi různorodá. Milují dělat několik věcí najednou a všechny ve stejné době, někdy díky tomu chodí pozdě na schůzky. Protiví se jim nuda.

Blíženci mají tendenci poletovat od jedné zkušenosti k jiné, cestou shromažďují všechny typy informací, ale jen zřídkakdy se dostanou do hloubky všech předmětů. Mají široký záběr, ne hluboký. Persistence není jejich silnou stránkou. Získání znalostí a jejich šíření, to je jejich skutečný talent. Proto pracují jako úspěšní prodejci nebo učitelé, pokud se zdrží dost dlouho, aby si zjistili všechna fakta, místo povrchního pohledu. Dokonce, i když neznají všechny skutečnosti, protože někdy se jejich výuka nevyvede, budou pokračovat v práci dál, jako kdyby měli všechna fakta.

Pro blížence je typické hledání intelektuálního uspokojení. Mentální stagnace z nich odvane pryč znalosti z četby i komunikace, v zájmu splnění této touhy po duševní stimulaci. Tato nespokojenost může být buď velmi ambiciózní, nebo může mít sklon skákat od jedné věci k druhé, při hledání zelenějšího trávníku, který ale nikdy nenajde.

Blíženci obvykle rychle myslí i běhají, a mají schopnost používat správná slova v jakékoliv situaci. Jsou velmi vtipní a mají dobrý smysl pro humor. Ostatní lidé mohou mít potíže udržet krok s jejich rychlou změnou témat.

Vzhledem k tomu, že blíženci myslí tak rychle, často dokončují věty jiných lidí, namísto nich. Toto může být velice frustrující pro osobu, která se snaží vyjádřit své vlastní myšlenky. Je třeba se naučit, jak ovládat jazyk a umožnit pomalejším lidem vyjádřit své vlastní názory a myšlenky.

Vzhledem k tomu, že blíženci mají schopnost vidět obě strany jakékoli otázky, mohou kolísat tam a zpět mezi nepřátelskými hledisky. Obvykle mají tendenci být na straně se stanoviskem, kde se právě nacházejí v tuto chvíli i oni sami. Mění se společně s okolím. Jejich problémem je nerozhodnost.

Blíženci jsou obvykle citově odděleni. Používají svou mysl, spíše než své srdce, aby našli cestu. Logika a rozum řídí jejich pokyny. Jsou schopni pochopit, jak se ostatní lidé chovají, co jak dělají, ale mají potíže při projektování emocionálních reakcí zúčastněných osob.

Některé z negativních vlastností, které mají blíženci, jsou nedostatečné soustředění a zaměřenost, nepřizpůsobivost, přelétavost, nerozhodnost, povrchnost a zasněnost. Mohou také být docela otravní.

Blíženci třeba pracují na získání kontroly nad svou myslí. Jejich nervová soustava je velmi nervózní. Pokud se tedy nenaučí ovládat své nervy, může jejich nervová soustava onemocnět. Východisko z této obtížné situace je, když nebudou klást důraz na sebe, soustředí se na služby druhým. Především blíženci potřebují naučit, jak kontrolovat svou energii a mysl.


Měsíc ve Štíru

Jste mlčenlivý introvert dumající o špatnostech, které lidé provádějí a provádět i nadále budou. Často myslíte na sex a přemýšlíte o smrti. Je pro Vás obtížné věřit lidem, neboť podezíráte každou jejich myšlenku a plán, který se rozhodnou uskutečnit. Budete mít těžký život, pokud nenajdete důvěru k ostatním. Stát se zranitelným je pro Vás fatální, stejně jako ztráta kontroly nad vztahem. S vášní milujete a stejně vášnivě i nenávidíte. Vše řešíte na základě Vašich citů, proto samozřejmě i s větší intenzitou a nasazením. Jste žárlivý a máte tendenci si své lásky přivlastňovat. Na křivdy, jež Vám byly provedeny v minulosti, nezapomínáte, ba naopak. Nesete si je s sebou dál a odpouštět je pro Vás těžké. Zášť i pomstychtivost z kdysi provedeného činu či zklamání je třeba odbourat a pokusit se zapomenout. Naučte se vyjadřovat své pocity navenek, než je držet v sobě. Máte velikou šanci na úspěch, něčeho skutečně dosáhnout. Podmínkou k tomu je správná disciplína. Jste energetický i agresivní člověk, který by se měl naučit sebeovládání.




Merkur v Blížencích
Jste velmi adaptabilní, energický, aktivní, ostražitý, zvědavý, a s univerzální myslí. Můžete hledat znalosti, a to buď skrze četbu nebo rozhovory, nebo prostřednictvím cestování a rozhovorů s novými lidmi, které neustále poznáváte. Máte tolik nervózní energie, že to může někdy způsobit velké napětí, které musí najít odpovídající averzi. Cvičení je dobrý způsob k uvolnění tohoto napětí. Jste chytrý, vtipný a vždy nad problémy povznesený, nebo připraven na comeback v každé situaci. Milujete zapojení do více věcí najednou, což může být problém - příliš nekontrolovaných žehliček najednou může způsobit požár. Vždy rychle pochopíte nové koncepty a stejně rychle i ztrácíte zájem o staré myšlenky nebo projekty, jakmile je Vaše zvědavost ukojena. Chcete ochutnat od každého trochu - koncentrované a disciplinované studie nejsou Vaší silnou stránkou. Vaše ruce mohou být oboustranné nebo nakloněné mechanice. Diskuse a argumentace na Vás apelují. Máte tendence k pouze povrchnímu zkoumání věcí, které stojí mimo bod Vašeho zájmu, aniž by Vaše studium šlo alespoň trochu do hloubky. Je zde nebezpečí hrozící díky Vaší povrchnosti. Kontrola myšlení, slova a jednání je nezbytná, abyste byl úspěšný. Najděte si své zaměření a rozvíjejte ho vytrvale dopředu. Žurnalistika, mluvení, výuka, prodej, reklama, nebo psaní se pro Vás mohou jevit jako velmi prospěšné. Můžete být duševně neklidný, změnit zaměstnání nebo místa, kde pracujete tak, aby zahrnovala pohyb, cestování a další fyzické aktivity. Umíte snadno uchopit pojmy a můžete se stát netrpělivým vůči těm, kteří se neučí tak rychle jako Vy.



Venuše v Blížencích
Ve věcech lásky a romantiky, Váš smysl pro humor, intelekt a komunikační schopnosti přilákají více lidí, než Váš fyzický vzhled. Budete chtít partnera, který je duševně stimulující, zvědavý a udrží Vás v bezprostřednosti a daleko od nudy. Vztah, kde se mluví, sdílejí se nápady, místa děje, a vzájemné učení se novým věcem. Potřebujete hodně sociální stimulace a můžete trochu flirtovat. Žárlivý a přivlastňovací partner není vůbec pro Vás. Jste okouzlující, přátelský a dobře se seznamujete s novými lidmi. Můžete být nestálý ve věcech lásky a můžete mít tendenci přát si více, než jeden milostný Vztah najednou. Můžete si užívat zábavu a vzrušení z lásky, ale můžete mít strach ze svých povinností. Vaše pocity mohou být také vyjádřeny prostřednictvím mluvení, psaní nebo skrze poezii, nebo možná prostřednictvím umění, kde budete mít možnost pracovat rukama. Vaše emoce jsou ovládány Vaší myslí a můžete přednostně intelektualizovat své pocity. Je-li Venuše ve špatném aspektu, může být Vaše dýchání mělké a můžete mít špatně okysličenou krev.



Mars ve Štíru
Disponujete velice silnou vůlí a odhodláním jít si za svými cíly a tužbami. To Vám pomáhá se koncentrovat a zajišťuje disciplínu. Jestliže si něco usmyslíte a po něčem skutečně prahnete, nemyslíte na nic jiného a zdáte se být až posedlý. Jste tajnůstkář a nechcete, aby ostatní lidé věděli, co plánujete. Jste tvrdohlavý, vnímavý, instinktivní a přitahující okolí. Dokážete hluboce milovat. Naučte se žít samostatně, protože jinak Vaše plány ovládnou Váš život. Přestaňte žárlit a nebuďte sobecký.
Jste velice klidné povahy a ostatní mohou mít potíže s chápáním Vašich úmyslů. Dokážete manipulovat s lidmi. Nesnažte se za každou cenu komunikovat s lidmi přímo. Lákají Vás operační sály atd. Dokážete být velice podrážděný, objeví- li se ve Vaší blízkosti nějaký rival. Co se týká zdraví, máte sklony k hemeroidům.



Jupiter v Kozorohu
Vaše pozitivní vlastnosti jsou poctivost, upřímnost, věrnost, vynalézavost, nápaditost a také určitý stupeň mechanické schopnosti. Vaše pokusy o první růst, expanzi, setkání s novými příležitostmi a šance dostat se dopředu, jsou plněny s rezervou, disciplínou, opatrností, systematičností, praktičností a organizací. Toužíte po materiálním úspěchu, ale pokud je získáte, nemůže Vám to stejně přinést uspokojení a štěstí. Může zde být tendence k lakotě a stranění se od zbytku světa, finančně i citově. Nesnášíte samostatné a řízené lidi, kteří mají touhu mít moc nad ostatními. Můžete vystoupat vysoko, pokud jsou Vaše úmysly upřímné, pravdivé a uctivé, a dělejte vše, aby byl Váš nos vždy čistý.



Saturn ve Štíru
Držíte nad sebou bič a máte pevnou disciplínu. Jste výkonný, vnímavý a nad míru schopný. Nelze vyloučit, že oplýváte také psychickými schopnostmi. Pro osoby, které Vás znají, je někdy těžké pochopit Vaše tajnůstkářství a vyhrazený exteriér. Jste technický typ- vynalézavý, trpělivý a vytrvalý, a to i za nepříznivých podmínek. Akce a energie v Marsu je perfektním spojením s přemýšlením v Saturnu. Vašimi negativními vlastnostmi jsou tvrdohlavost, touha po pomstě, nedostatek odpuštění, zášť a bezohlednost. Mohou se vyskytnout zdravotní problémy s hemeroidy a zácpou. Musíte transformovat Vaše touhy a naučit se, kdy a jak se do nich pustit. Hněv může mít za následek žlučové kameny a problémy s ledvinami.



POSTAVENÍ PLANET V DOMECH

Planety představují energie a kosmické síly, které lze využít různými způsoby. Jsou jako herci v divadelní hře. Domy představují různé oblasti života, kde mohou být tyto energie, a mohou být použity dobře nebo špatně. Jsou-li planety jako herci ve hře, pak domy představují různé způsoby, jak mají herci hrát své role (znamení).

Slunce v 9. domě
Možná budete chtít najít, pochopit, přijmout vyšší ideu než realitu. Ale na druhou stranu, můžete být tím, kdo trvá na vědeckých důkazech, spíše než na něčem závislém pouze na víře. Můžete být myslitel s širokým rozhledem, jedinec s velkými ideály a tolerancí k názorům ostatních lidí, dogmatický fanatik, který jen papouškuje to, co ostatní řekli. Obecně lze říci, že nyní je na pořadu dne hledání pravdy a moudrosti a lásky k cestování. Můžete mít nadání pro cizí jazyky a lásku k cizím kulturám.


Měsíc ve 2. domě
Chcete a snad i potřebujete mít peníze i majetek, jsou důležité pro vaše citové zabezpečení. Vaše pocity a emocionální já jsou spojeny s vašimi materiálními zdroji. Jejich změny a kolísání se projeví ve vaší finanční situaci. Možná budete střídavě hospodárný a nedbalý při hospodaření s penězi. Pokud jde o povolání, důraz se klade na hodnotu vás samotného. Potřebujete mít pracovní postup, který umožňuje veřejný názor nebo přístup, nebo pracovat s ženami. Máte pocit, jako byste měli být při práci viděni. Vaše práce vám umožňuje identifikovat se osobně a emocionálně s nějakým životním cílem, a to je projekt široké veřejnosti. Vaše představy o tom, jak úspěšní jste, přímo navazují na pracovní úspěchy.


Merkur v 8. domě
Nezapřete talent pro analýzu, výzkum, daně, pojištění a snad i detektivní práci. Možná se právě zrodil nový vyšetřovatel. Chcete dosáhnout na samé dno. Tendence zabývat se mnohdy zbytečnými a nepochopitelnými drby i otázkou peněz je pro Vás více než typická. Vaše mysl je neustále plná díky přemýšlení a zabývání se otázkou smrti, léčitelství, sexu, magie i paranormálními jevy.


Venuše v 9. domě
Milujete cestování a máte schopnost těžit z těchto cest. Můžete se pohybovat daleko od místa vašeho narození. Právě vy máte schopnost podporovat porozumění mezi různými kulturami. Krása, umění a hudba cizích kultur na vás apelují. Můžete být spravedlivý v právních vztazích. Velmi vás přitahuje náboženství, obřady, filozofie, právo a obecně vysoké školy.


Mars v 2. domě
Mnoho vaší energie bude věnováno na opatření peněz. Můžete mít problémy s kontrolou vašich výdajů a můžete se stát impulzivním nakupujícím. Úspora peněz je pravděpodobně nad vaše síly, ale měli byste se snažit zlepšit své úspory. Možná se Vám to bude hodit pro některý deštivý den. Peníze mohou přicházet a odcházet, a to jen proto, aby se zdůraznil jejich význam. Soustřeďte se místo toho na rozvoj svého nadání.


Jupiter v 3. domě
Jste filozofický, optimistický, konvenční a ohleduplný člověk. Máte silnou intuici. Tento postoj rozšiřujte a rozšiřujte, umožní Vám to snadno pochopit Vaši mysl. Jste velmi oblíbení u sourozenců, sousedů i dalších příbuzných. Může se u Vás vyskytnout duševní neklid, avšak pomoc může být poskytnuta prostřednictvím povolání, které Vás drží v pohybu. Musíte dávat pozor na rozptyl Vaší energie. Vyskytne se možná tendence k nepraktičnosti nebo sebeuspokojení. Vaše mysl má tendenci uvažovat v širokém smyslu, nikoliv v detailech.


Saturn v 2. domě
Máte tendenci být poctivý, praktický a zodpovědný, a to zejména v práci s penězi a majetkem. Toto vaše chování nepopírá získání dobrého zisku, ale musíte na něm tvrdě pracovat. Někdy jste tak zaneprázdněni vyděláváním peněz, že zapomínáte na to si práci užít. Šetření peněz na horší časy je v pořádku, ale vy pravděpodobně ani nebudete potřebovat ani z daleka tolik, kolik máte tendenci schraňovat. Hrozí vám deprese z materiálních záležitostí. Váš majetek vám přináší spíše starosti než štěstí, proto se budete muset naučit sdílet ho s ostatními. Můžete klást až příliš velký důraz na materialismus. Možná budete muset přehodnotit své hodnoty. Vaše majetnické postoje vůči ostatním se musí změnit. Pocity nemilovanosti, nechtěnosti a nedocenění přichází s touto pozicí. Musíte sám sebe ohodnotit ještě dříve, než to za Vás udělají jiní. Milujte sami sebe jako první.


Uran ve 2. domě
Můžete dobře zpeněžit své originální a vynalézavé způsoby. Peníze a majetek přicházejí a odcházejí zcela náhle a neočekávanými způsoby. Můžete zažít neobvyklé a ničivé změny ve finanční situaci. Můžete lehce zhodnotit peníze díky vašim vnitřním schopnostem, které mohou být vzácné a jedinečné. Máte možnost si z vašich finančních potíží sami pomoci.


Neptun ve 3. domě
Jste idealistický a umělecký člověk. Vaše mysl zachytí informace tehdy, pokud nebudou nabyty hrubou silou. Vaše schopnost vizualizovat a představovat si je poměrně velká. Záblesky inspirace k Vám mohou přijít zcela náhle. Možná se dokonce vyskytnou stopy jasnovidectví. Možná máte pocit, jako kdybyste mohli číst myšlenky lidí. Soustředění se v práci pro Vás může být obtížné. Už jste někdy zkusil spát s knihou pod polštářem? Povinnosti k sourozenci, či sousedům, by možná bylo dobré uvést v rovnováhu. Některé pocity nejistoty mohou způsobit nervové poruchy. Můžete být nespolehliví nebo negativní. Vyhněte se otálení a zbytečnému snění během dne. Vyhněte se veškerým negativním psychickým postupům a lékům.


Pluto v 1. domě
Jste osoba s velmi silnou vůlí, odvážná, soběstačná. Užíváte si, když jste ve víru dění. Přesto vám může scházet dostatečná sebedůvěra. Kontrolování ostatních se pro vás může stát problémem. Toužíte po zkušenostech a transformaci. Regenerace je téma, na které se neustále soustředí vaše myšlenky. Vyskytuje se u vás doslova magnetismus, který vás obklopuje a přitahuje ostatní lidi, i přesto můžete být samotář, kterého ostatní lidé jen těžko chápou. Můžete být jemný a citlivý člověk, ale přesto budete vždy bojovat za to, co si myslíte, nesmíte před nikým ustoupit. Jste schopný i velkého hněvu za určitých okolností, a když k tomu dojde, můžete vybouchnout jako bomba. Můžete být ústředním kanálem a můžete tuto schopnost rozvíjet a možná byste se měli tak rozhodnout. Měli byste odpustit a zapomenout, a ne dumat nad ústrky, ať už skutečnými nebo fiktivními. A nezapomeňte, že snažit se být flexibilnější - to ještě nikomu neublížilo.


ASPEKTY PLANET

Jestliže planety představují energii a kosmické síly, které vyzařují různými způsoby, pak planetární aspekty ukazují, jak tyto energie a síly mají tendenci jednat a reagovat navzájem jeden s druhým, bez vůle člověka zapojit se do hry a ovlivnit je.

Slunce v propojení s Venuší
Dnešek je tím správným dnem, kdy máte šanci vyjadřovat se kreativně a umělecky. Právě dnes totiž budete schopen ocenit tyto dvě věci více než jindy. Toužíte po tom trávit čas s lidmi, které máte rád. Působíte na lidi jako lék, jako člověk, kterému se mohou svěřit. Nebojte se pocitu, že jste extravagantní nebo naopak příliš shovívavý. Nerozptylujte se v pouhé snaze potěšit sám sebe.

Měsíc v propojení s Marsem
Máte velkou emocionální energii a musíte se naučit, jak se naladit do konstruktivního úsilí s cílem udržet si rovnováhu a zdravý rozum. Máte pocit, že musíte být neustále zaměstnaný a stanete se netrpělivým a podrážděným, když vás někdo nebo něco zpomalí, nebo na cokoliv čekáte. Máte těkavý temperament a vztahují se na něj náhlé změny nálady. Bouřlivý domácí život může být výsledkem vaší tendence bojovat za to, co chcete, spíše než snahy o kompromis a spolupráci. Nemusí na vás být patrné, jak konkurenceschopní opravdu jste. Máte nezávislého ducha a nemáte v žádném případě rádi zdržování. Ani se vám nemusí říkat, co a jak máte udělat. Váš podnět a netrpělivost musí být plně pod kontrolou, jinak dochází k nehodám. Řezné rány a popáleniny jsou možné kvůli vašemu spěchu a nedbalosti. Jste obvykle vřelý a milující, ale také můžete být velmi tvrdý na lidi, podobně jako ostatní jsou někdy velmi tvrdohlavý, a náchylný ke kritickému posouzení lidí. Myslíte a jednáte velmi rychle, a můžete se stát podrážděným nebo trpělivým s lidmi, kteří jsou pomalejší než vy a kteří s vámi nemohou držet krok. Tento aspekt posiluje vaše zdraví a vitalitu.

Měsíc v souznění s Jupiterem
Jste veselý, odpouštějící, optimistický, bezstarostný, tolerantní a laskavý. Milujete, když jsou ostatní lidé v komfortu a šťastní, ale někdy vaši štědrost přeháníte. Máte pevnou víru, že vše, co děláte, dopadne dobře, bez ohledu na to, že jste někdy líný a apatický. Jsou chvíle, kdy stačí jít snadnou cestou, hlavně v emocionálních záležitostech. Můžete mít tendenci rozmazlovat se bohatou a sladkou stravou, poté přibírat na váze, zejména v pozdějších letech. Máte silný respekt k ostatním a upřímnosti k sobě samému. Máte přímý, morální a dobře definovaný smysl pro etiku. Jste náboženskou a filozofickou osobou, i když ne nutně věřící v transcendentno. Jste přehnaně sebejistý a citově zabezpečený. Máte schopnost smát se sami sobě a vidíte humor i v těch nejhorších situacích. Chcete pomoci lidem pokročit v životě a jste ochotni poskytnout emocionální, finanční nebo duchovní zajištění. Největší opatrnost zde věnujte jen dohlédnutí na to, abyste nebyl líný nebo sebeshovívavý. Lidé vás milují právě za váš jemný charakter.

Měsíc v propojení se Saturnem
Máte tendenci být vážný a citově vyhrazený. Snad jste měl špatnou brzkou výchovu, kde jste si nemohl hodně hrát nebo se spontánně vyjadřovat dětským způsobem. Jste opatrný a nenecháte ostatní dostat se k vám blízko a někdy máte pocit, že je třeba odstoupit od všech lidí. Cítíte se izolovaný a sám, i když jste s ostatními lidmi. Naučil jste se vážit si vlastní firmy a udržet si píli při zabývání se solitérní činností s cílem zachovat si emocionální "bytí v dobrém". Jste ambiciózní osoba, která chce najít nějakou oblast života, kde by vynikla vnitřní síla vzít na sebe zodpovědnost. Budete pracovat dlouho a tvrdě, dokud nedokončíte to, co jste začal. Máte obrovské organizační schopnosti. Chcete nějakou pozici kontroly a to je to, co vás pohání. Možná je to váš obranný mechanismus, abyste ukázali světu, že jste hoden lásky a respektu. Takové lásky a úcty, která vám možná chyběla, když jste vyrůstal. Vaše emoce jsou potlačené studeným Saturnem, omezují váš vliv, takže jste poněkud plachý s tendencí k ponurým, melancholickým a depresivním náladám. Myšlenky jsou jako věci - tento přístup vám přináší právě to, co si myslíte. Můžete snadno pochybovat o svých vlastních schopnostech a to je důvod, proč se tak usilovně snažíte něco dokázat. Vaše neustálá potřeba pochvaly od ostatních vám může vaše přátele a blízké oddálit. Musíte se naučit zpracovat své obavy a nejistotu, ať není vaše situace ještě horší. Jste velmi citlivý a trápíte se příliš mnoho tím, co si o vás myslí ostatní. Nemáte sebeúctu. Na druhou stranu, i když tento aspekt napomáhá ke stabilní emocionální povaze, mysl je prohloubená a dává větší sílu soustředění. Je potřeba kultivovat optimistické naladění. Snažte se otevřít ostatním cestu, jak jim můžete pomoci, místo starostí o své vlastní, jen trochu malicherné obavy.

Merkur v opozici vůči Uranu
Jste bleskový myslitel, který neustále přichází s novými způsoby, jak věci dělat. Máte nadání pro intuitivní originalitu. Jste nekonvenční, trochu výstřední a budete požadovat úplnou svobodu projevu. Nové nápady, objevy a vynálezy vás vzrušují. Rádi držíte krok s nejnovějšími uměleckými teoriemi a produkty. Protože chápete myšlenky tak rychle, můžete mít potíže u kolegů, kteří neumí pochopit věci tak rychle, jako vy. Snadno jste srozuměn s vědeckými a mechanickými teoriemi. Jste obdařen ostrou, brilantní, rychlou a chytrou myslí. Máte blízko k elektronice, astrologii a astronomii a metafyzice obecně. Máte nerozhodný, nervózní temperament a je pro vás obtížné se uvolnit. Můžete se začít lehce nudit, takže potřebujete dělat spoustu věcí ve stejnou dobu. Při cestování se vám ukazuje stále něco nového. Vaše mysl je intuitivní, nelineární. Jste člověk otevřený, flexibilita a rychlé reakce na nepředvídatelnou atmosféru jsou téměř nutností. Jste odkázaný sám na sebe a požadujete svobodu myšlení a projevu po celý život.

Pokud myšlenky neodpovídají dříve koncipovaným modelům, pak je prostě odmítnete. Váš zájem je dozvědět se o všem, při čem můžete ztratit své duševní soustředění. Máte sklony k nasměrování své energie do příliš mnoha směrů najednou, a děláte potom impulsivní a ukvapená rozhodnutí. Budete skákat od jedné věci k druhé, aniž byste dokončil to, co jste už začal. Vaše mysl je poněkud nepřátelská vůči myšlenkám druhých tak, že máte tendenci příliš jim nedůvěřovat. Obvykle máte rád nové nápady, ale nechcete, aby vám ostatní "kázali". Taktéž je pro vás důležité si uvědomit, že ostatní vám nutně "nekážou" jen díky tomu, že mají rozdílné názory. Dodržujte sebedisciplínu tak dlouho, abyste ji plně ovládal. Můžete sice nosit výkonný čip na rameni, ale je to značně neatraktivní.

Mars v souznění s Jupiterem
Dnes je vhodný den k rozšiřování a stanovení nových plánů. Máte neomezené možnosti rozšiřovat své obzory. Při podnikatelských aktivitách je upřednostňováno, vyšší vzdělání, a také duchovní a charitativní snaha. Štěstí je všude kolem vás, nesmíte jen čekat, ale jít mu naproti.

Jupiter v souznění se Saturnem
Jste vážně smýšlející a pracovitý jedinec s obavami ohledně vzdálených cílů a účelů. Cítíte, že je třeba opatrně spojit Váš růst a expanzi s dobrým managementem. Dejte si své praktické záležitosti do souladu s Vašimi filosofickými ideály. Ty potřebují řádné finanční řízení a dohled. Je to skvělý čas na zvládnutí všech Vašich obchodních a právních záležitostí.

Neptun v souznění s Plutem
Máte možnost prokázat službu druhým ve prospěch lidstva. Používejte jakékoli duchovní a duševní moci, abyste mohl pomoci lidem kolem vás, kteří pomoc potřebují.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku