Eselstain (33/180/77)

– Plzeň-sever
Nejsi přihlášený Přidat do oblíbených může jen přihlášený uživatel

Orientace
Bisexuál

Partnera
Mám vážný vztah

Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
10.01.2010

Počet návštěv
2292

Naposledy přihlášen
18.02.2011

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: Pisseta.

Jméno: Vasilij

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Černá
Znamení: Lev
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Žádné
Délka penisu: 19.5 cm
Průměr penisu: 6.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Cestování, Filmy, Fotografování, Hudba, Knihy, Nakupování, Politika, Procházky, Psaní, Sport, TV, Umění, Zvířata
Sport
Atletika, Badminton, Běh, Bojová umění, Bruslení, Cyklistika, Gymnastika, Horolezectví, Krasobruslení, Lyžování, Plavání, Potápění, Squash, Tenis, Turistika
Muzika
Dance, Klasická hudba, Pop, Rock
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká
O sobě:
Kdo si to bude chtít přečíst, má opravdový zájem kdo ne nestojí za odpověď!

Hledám dlouho kluka, mám celkem dost zkušeností a nijak se tím netajím. Sice nemám moc času, ale dokážu si jej udělat. Mám dosti odlišné názory od většiny lidí zde! Nejde mi o sex! Hledám někoho zprvu na kamarádský vztah, ze kterého by se snad někdy dalo vyvodit něco jiného :-). Nejsem žádná erotická bomba ani žádný krasavec, cítím se jako naprosto normální kluk, který hledá kluka! Kluka ne jeho náhražku v podobě nějakého extrémně zženštilého kluka, který by mi nahrazoval holku! Nemůžu si moc vybírat, ale chtěl bych někoho, alespoň trochu seriozního a někoho se smyslem pro humor, také někoho, kdo má rád sport, sám se snažím hodně sportovat. Rád poznávám nové věci. Nejlépe ze všeho se cítím v horách, kde je člověk volný nespoutaný. Nesnáším zradu a neupřímnost. Raději být vždy bolestivě upřímný než soucitně lhavý. Dávno vím, že můj vysněný ideál neexistuje, proto hledám kluka, který by mi porozuměl a byl v mnoha ohledech mne podobný (Nemyslím tím, že zrovna musí poslouchat to co já) :-) Doufám, že zde někoho takového najdu.
Preferuji to, že základem vztahu je důvěra a tolerance. Nemusím se s osobou, kterou miluji vidět každým dnem, přece jenom to natěšení skýtá mnohem větší kouzlo. :-p Nebudu zde vypisovat co mám rád v posteli, ani co mne láká atd., je to soukromé a je to jen pro osoby, které to myslí vážně. Nechci aby mi psal také někdo kdo má ve své konverzaci za každým slovem vole, nebo slova tomuto podobná! Miluji tmu procházky v ní, ve které si člověk dokonale vyčistí hlavu a nechá volnost svým myšlenkám a fantazii. Netajím se tím, že mne mnoho zdánlivě normálních věcí rozbrečí, jako např. obyčejná písnička, ale je to tak. Snažím se užít si život na plno, každou chvíli, každou sekundu, protože nikdy nevím, kdy skončí. Neumím kreslit, ani na nic hrát, ale troufám si tvrdit že hudbě rozumím, celkem obstojně. Pokud někam potřebuji uložit své myšlenky a city je to na papír, snažím se psát, ale jsou to spíše blbosti, jen volné myšlenky, ale pomáhá to a občas se to někomu líbí.
Mám-li být upřímný, jak jsem říkal nechci žádného tlouštíka, ale ani kulturistu, svalům se nebráním, sám se o ně pokouším, ale co je moc je moc. Člověk se sám hodnotit nemůže, protože by to bylo neobjektivní, proto to nechám na vás ;-)Krásu se snažím nacházet ve všem i tam, kde zdánlivě žádná není. Snažím se nehledět na vnějšek člověka, ale na vnitřek, ve kterém je každý krásný, protože každý je naprosto individuální, z čehož pramení i to že nechci nějakou napodobeninu, někoho. Chtěl bych někoho, kdo by byl sám sebou, protože to z něj dělá člověka!
Mám velké sny a představy, které vím, že nezrealizuji, ale zastávám té teorie, že člověk, který je bez představ již nežije, že pouze přežívá, či umírá.
Nejsem mega inteligentní, ale snad blb také nejsem, snažím se mít všeobecný přehled a vědět od většiny věcí něco, i když to samozřejmě nelze. Každopádně pokud si chcete povídat o autech, fotbale tak to rovnou piště někomu jinému, stejně jako o počítačích.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
25.01.2010 22:14  
DaddyBears
Namyšlenej blb,zřejmě Všeználek.
25.01.2010 16:51  
VencaH2
Takového člěka aby jste hledali s lupou.
11.01.2010 16:26  
giordano
Zajímavej týpek...rozhodně stojí za povšimnutí!:)