PesFilipes (124/183/63)

– Praha východ
Nejsi přihlášený Hodnotit uživatele můžeš jen pokud budeš přihlášený

Orientace
Bisexuál

Partnera
Mám volný vztah

Hledám
Vážný vztah
Věk od: 15
Věk do: 23

Profil založen
15.12.2007

Počet návštěv
9041

Poslední aktivita
16.11.2017

*
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: Tajnej.

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Nechci uvést

Postava: Hubená
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Nechci uvést

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Už ne
Sex:
Další:
Sport. oblečení, Boty, Obleky a Uniformy

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Auta, Filmy, Motorky, Procházky
Sport
Aerobik, Atletika, Bruslení, Fitness, Golf, Horolezectví, Krasobruslení, Lyžování
O sobě:
Charakteristika znamení Zajíc


Ten, jenž spojuje protiklady.

Charakteristika: opatrný, chytrý, družný, přátelský, citlivý, ambiciózní, bázlivý i riskující, jemný, staromódní a častokrát hypochondr.

Rada pro zajíce: Rozhoduj se srdcem. Postupuj láskyplně a dbej na společné a spojující.

Zajíc bývá talentovaný, čestný, dobrosrdečný, zdrženlivý, silně individuální. Je šťastlivec. Má dobrý vkus, vzbuzuje u druhých důvěru a někdy dokáže být melancholický. Ostatní ho mají většinou rádi a jsou jím nadšeni. Má rád společnost a společnost má ráda jeho. Po materiální stránce se dokáže vždy dobře zabezpečit. Válka a hlad se ho dotýkají jen tehdy, když trpí sám. Může „plakat“ z malicherného důvodu, ale rychle se uklidní. Někdy rád „kuje pikle“, ale vždy si zachová takt a není zlý. Nemá pocit zodpovědnosti ke své rodině, příbuzným ani dětem.

Téměř nikdy se nerozčiluje, má vynikající pracovní schopnosti a je zodpovědný. Dokáže být pečlivý až pedantský. Nepouští se do ničeho, pokud si pořádně nepromyslí všechna pro i proti. Může se z něho stát výborný herec, ale hraje jen výjimečně, je příliš konzervativní. Je velmi dobrý spekulant a dokáže odhadnout velmi výhodné obchody. Dokáže být aktivním podnikatelem. Může být právníkem, advokátem i notářem, může se stát dobrým diplomatem, ale pouze v případě, že se riziko nestane základem jeho života.

Zajíc bude mít klidný život ve všech třech životních etapách– pod jednou podmínkou: nesmí se stát účastníkem výjimečných situací či dramatických událostí. Války, revoluce, katastrofy– to není jeho doména, nelíbí se mu být protivníkem.

Nejbližšími přáteli se mu stávají– Ovce, u které dokáže ocenit umělecké nadání, Vepř, který je pečlivý a Pes. Rád pobývá ve společnosti Krysy, Zajíce, který se ho však neobává, Kohouta, u kterého ho občas překvapí výstřednost, Opice, Draka, Buvola, Tygra a Hada. Nerozumí si s Koněm, kterého ani moc nevyhledává.
--------------------------------------------------------------------------------

Horoskop pro psy - Váhy
My, Psi -...jsme zaměřeni na udržování souladu a rovnováhy. Tento smysl prolíná většinou vlastností Vah. Pes se silami v tomto znamení potřebuje prožívat situace plné krásy a harmonie. S mým znamením se může spojovat agresivita, často se však skrývá pod maskou půvabu.

Pro mne jsou důležité vztahy. Jsem Pes, který ve svém mládí je velmi družný a má rád společnost ostatních. Nemám-li ve své blízkosti svého pána, pak si najdu něco jiného, třeba plyšové zvířátko, botu nebo kus koberce. I přes touhu po vztazích, jsem však často velmi vrtkavý a náladový pejsek.

Moji špatnou náladu uklidní pěkné okolí a jsem rád, když na mě někdo mluví. Mám celkem v oblibě hudební nástroje, stejně jako pěkné a na pohled zajímavé psí hračky. Ve svém psím dětství jsem opravdu rád v klidném a harmonickém prostředí.

Práce: Venuše se na všechno dívá pozitivně. Jako pekaři, cukráři, recepční a lidé v P. R. agenturách se můžete uplatnit lépe, ale dejte si do pořádku smlouvy a dokumenty. Počítač už ovládáte dobře, nepracujte ale tam, kde vám nevěří a podvádí vás, jak zjistíte.Takže ne v ČR t už jsem pochopil !!! Více štěstí zažijete, když se budete snažit o povolání, spojená s kontaktem s lidmi. Při výuce jazyků pochopíte, že vám chyběla konverzace. Zaměstnání spojené s cestováním vám přinese hodně nových zážitků.


Když slyším druhé hrát na hudební nástroj nebo zpívat, snažím se je doprovodit svým psím štěkavým hlasem. Někdy se to mému okolí zamlouvá, jindy ne. Moje oblíbené písničky jsou zvlášť lyrické podoby. To, co rád nemám, je bouřlivý a nepokojný život.

Už ve svém psím dětství se chovám raději klidně a smířlivě, jen proto, abych se vyhnul nepříjemnostem. Také těžce nesu hrubá slova, neomalené způsoby a nepříjemné chování. Vytříbenost mého psího znamení vyvolává touhu po kvalitě ve všech stránkách života, a to jen proto, že potřebuji pro svůj psí život rovnováhu. Pro mne je velmi snadné vidět na druhém pejskovi to, co považuji za dokonalost a cítit se pak nedokonalý, nedělám-li přesně to samé. Mívám někdy pocit méněcennosti, protože věřím, že jiný pejsek je lepší než já. Uč mě už od malička větší sebedůvěře svojí pochvalou v podobně pohlazení nebo odměny.

Mám, stejně jako každá Váha, potíž s rozhodováním. Nevím jestli vykročit nejdříve pravou či levou nohou, jestli se nejprve napít nebo najíst. Snaž se pro mne vymyslet takové cvičení, kde se budu muset neustále rozhodovat pro jednu možnost, tím mi pomůžeš a já rychleji splním úkol, který mi zadáš.
NEJSEM TU NIKDE VIDĚT NA FOTCE
KDYŽ PTAČKA DO SÍTĚ LAPAJÍ PĚKNĚ MU ZPÍVAJÍ...
No a hledam zralou ženu kolem 30 ceti let a nejlepe s dětmi protože ta ví co už chce !!! Nějaký flirtík a zoo a tak...?
Dívky od kluků básně rády slýchají,necítí se tak trapně,když se před ním svlíkají.Chtějí, ať romantikem je svalovec,že je to blbost, zjistí až na konec.Jako slunéčko dakáží se usmívat,ale krutě se umí i vysmívat.Prý něžná to jsou pohlaví,tak tohle mě vždy fakt pobaví,Dělají ze sebe jaké to jsou dámy,přitom mají heslo : jdu stím, kdo víc dá mi.

KECI V KLECI NELOVIM TU PŘECI,ALE KDO VÍ?...KECAT TAKY MŮŽU.
Hledam všechno možný kromě kouře, alkoholu, drog a hlasité hudby a sexu s klukem.

Zbyl někdo po tomhle kdo to bude číst dal a neodejde ?


Bývalý fanda piva a kdysi kuřiva i a i...a zkoušel par drog.Vylečený z par některých zavislostí díky kamaradum a z něčeho sám.Nemá rád fotbal a maximálně ho hraje ,ale už na společenské urovni a to si zas nezahraje.Miluje rychlost bez ohně a bez koně.Lidi o něm tvrdí že má talent na focení a já stim souhlasim...Když zrovna nefotí sebe.Jeho snem je si natočit nějaké video na které by mohl být fakt hrdý.Kdysi nějaké druhy videa natočil ale o tom radši pomlčet....Rád se mazlí a nerozumí si s holkama a investuje do Hight Definition nové technlogie,než do lodiček sve přítelkyně.Pak tu kameru za 5 let vymění za jinou a má klid.Navratnost investic je mizivá ale přece jenom nějaká a radost zustavá po každem spuštění.Dá se vypnout a co nevyhovuje ze zaběru se vystřihne .=Je to nejspíš mimozemšťan.Kdo ho chce pozvat tak nepije už alkohol a nepije kafe a moc nemusí limonády.Taková čistá voda bez bublinek umí potěšit a v uzavřeném a neporušeném balení servírovaná na stříbrném podnose ho dostane na kolena.Pozor když je na kolenou nemějte otevřený poklopec mohl by si myslet že jde o útok a mohl by se začít bránit.Nebo džus Pfaner mu dodá sílu.Mno síla Jedině náladu mi zpraví zkušená polonahá postarší hubená víla.

17Denis: csss a ty kosti neřekne kam mi je schovala sama se na tom živíš to byly zasoby pro moje štěnata chápeš???Ty z toho pukneš jak moje bejvalka .Kdyby se mě ten muj kamrad neujal..Buh neví kde bych skončil. Copak mi nenapíše nějaka prcinka to bych radši kluka..Z týhle holky by se mi nepostavil nikdy.


Přijemnou zabavu přeje Honza jestli tě něco zaujme a udělal bys to jinak tak se mi svěr dost mi tim pomužeš.

(JE DIVNEJ)

Videokamera je (pravděpodobně) žena. Ne proto, že mívá své vrtochy a umí si postavit hlavu, ani ne proto, že občas překvapí svého majitele kolizními stavy, které nemusí být ničím jiným, než nikdy se neopakující chybou logiky. Nejspíš hlavně proto, že je krásná. Podobně jako žena může být bruneta i blond, štíhlá i plnější a též velká nebo "malé pivo". Může mít krásné boky, být nádherně vybavená vpředu i vzadu anebo mít klidně vzhled hubené chudinky. A stejně jako žena může být také skvělou společnicí či dokonce překvapivě nepřátelská. Pečlivou starostí můžeme Královnu naší domácnosti chránit před zubem času. Ani žena přece nemusí po létech soužití nějak zásadně chátrat a strádat. Videokamera je (pravděpodobně) fakticky ženská. Vyžadujme její spolehlivost a co nejvíce bezchybné video-práce. Starejme se o ni, chraňme ji a mějme ji rádi. Nejspíš si to ta naše kamča opravdu zaslouží a možná se bude umět i bohatě (a přitom levně) odměnit... HOWG!

Kdo mě inspiruje?:Weird Al Yankovic

http://www.youtube.com/17Denis
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
20.09.2015 14:48  
kulivok
Ahoj
24.11.2014 00:03  
vxt
To je pro psychiatrii
17.11.2013 14:12  
Roman1752
Zažil sem tu spoustu blbečků ale ty mezi nima vedeš. Choval jsem se slušně a normálně, tak mi příště nepiš sračky na zeď.
30.10.2012 13:13  
Zinochka   
To je hroznej idiot tohlecto!
23.10.2012 02:36  
monastic
a havně se nevracej
10.08.2010 17:38  
daromro
Souhlasím, co nejrychleji pryč z ČR. Nejlépe ale ne sám.
05.02.2010 12:08  
roxy18
nejlepší je na lyžích co:*P
02.01.2010 18:35  
opidech
chci adoptovat :)
03.10.2009 22:41  
Mnio
brýden, copak byste rád? :-D
14.08.2009 06:16  
opidech
je to "živel"-srší +energií :) :) :)
09.08.2009 23:31  
PesFilipes
Tyto zpravy aj milujem cmuk.Nadhera.Víc jsem si nemohl přát.Akorat nevim kde je chyba a tak si lidi stěžujte tak aby to mělo i vysledek a chtějte ten výsledek vidět.Akorat zaprděna zapšklost.
07.08.2009 22:38  
honey30
O tebe bych si ani kolo neopřel...
04.08.2009 11:11  
Denyy
hej me z tebe mrdne ses uplne mrdlej ty vole
17.07.2009 18:43  
achmed
teda toto je takový vůl, že většího aby člověk pohledal.
04.07.2009 02:52  
lumer
Nemám co říct, proto mlčím. Kdybych něco řekl, nevěděl bych co říci dál, proto raděj blíž mlčím. Kdybych nemlčel, řekl bych možná něco, co mlčení povýší na ctnost...Proto raděj nic neříkám...:)
18.05.2009 14:39  
igamenir   
Být tvrdý, to ti jde, ne? 😀
16.05.2009 21:02  
PesFilipes
Soňáček skončil.Změna nastala a jet na plno skoro !!
06.05.2009 00:40  
Joshua.N
jůůůů on je kráááásnej
03.02.2009 20:54  
PesFilipes
Zkusíme uměle oplodnění aby bylo skym chodit do zoo?
05.01.2009 20:42  
blanc
Mám permici do ZOO, ale jinak úplně bez dětí......co s tím uděláme?! :-)
15.07.2008 08:25  
igamenir   
Že tě to baví každý den měnit fotky 😀 Ale pěkně zajímavý, i když tedy střelený, ale to už je u tebe zvykem, že se nespokojíš s průměrem 😛
28.06.2008 20:54  
roxy18
jee tady nekdo rad jahody:) das mi taky?
28.06.2008 20:54  
roxy18
pojed do valentina :)) sonáčku
22.05.2008 10:16  
roxy18
co ti to sem napsalo za idiota?
18.05.2008 14:17  
igamenir   
XXX: na tebe nemá. on je spíš trochu blázínek :-P
16.05.2008 18:37  
XXX
debil
14.05.2008 12:22  
roxy18
luxus
29.03.2008 10:31  
Kareell
Hezký
23.03.2008 01:04  
soptik
Nastal utok velejesteru....
24.02.2008 22:14  
soptik
Ano, sahani je az na prvem miste.:-)
21.02.2008 16:24  
duch.marsala.Tita   
Mno, to video z prázdnin na Hluboké...to co je tam vidět v čase 5:56 až 6:20, za to by někdo zasloužil pověsit za koule do průvanu, za takové prznění špičkového díla britského automobilového průmyslu...asi někde dojde k nehlučné vraždě...
25.01.2008 02:52  
roxy18
jo tajnej je čím dál tím lepší, chce to pořádný experiment
22.01.2008 21:26  
PesFilipes
Divnější znamená být pro partnera či partnerku zajímavější Pájo.
22.01.2008 08:52  
igamenir   
Tady ty jsi fakt čím dál tím divnější... co to je zas za fotky 😀
14.01.2008 21:28  
PesFilipes
Musim říct proč více?Když někdo holt nefotí a netočí tak za to nemůže že ho to nechytlo.
09.01.2008 22:33  
marker
Tohle je perfektni clovicek, s kterym se mi moc hezky povida :o)) Kez by takovych lidi ve svete a tady na iboys bylo více !!!!
03.01.2008 20:55  
PesFilipes
Pak tady menší vybavička co se mi rozrostla.Psa v sobě nezapřu bohužel.http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=Puntazeleny
28.12.2007 15:57  
PesFilipes
Tohle je dobry leda tak na fotky.www.lide.cz/17Denis
24.12.2007 23:02  
PesFilipes
Hluboká nad Vltavou Prázdniny !!!http://www.youtube.com/watch?v=5DT5FMh97Kw
23.12.2007 13:09  
PesFilipes
Jedno moc umělecké video ale kvalita je lepší na televizi.http://www.youtube.com/watch?v=w78cRTyVmAA
23.12.2007 03:12  
PesFilipes
OFICIELNĚ NENI NA NIČEM ZÁVISLÝ A JE NAPROSTO NEGATIVNÍ V CELÉM SPEKTRU TESTŮ.