dostanesnaholou (48/188/113)

– Praha 6
Nejsi přihlášený Hodnotit uživatele můžeš jen pokud budeš přihlášený

Orientace
Nechci uvést

Partnera
Nechci uvést

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 30

Profil založen
02.06.2015

Počet návštěv
19297

Poslední aktivita
20.04.2017

Najde odvahu mladý štíhlý kluk milující výprasky?
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Jiné

Postava: Silnější
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Vodnář
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
Sex:
Další:
Skejťáci, SM - soft, SM - hard a Kožené řemeny

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Astronomie, Černý humor, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hospody, Hry, Nakupování, PC hry, Pěší turistika, Počítače, Politika, Práce, Příroda, Seriály, Společenské hry, Žurnalistika
Sport
Fitness, Hokej, Chůze
O sobě:
Na fotkách jsou zadky kamarádů, ne můj zadek!!!

Možná Ti to, co si tu přečteš, bude často znít příkře, ale mám rád jasno, takže se tu můžeš dočíst prakticky vše, co potřebuješ vědět, než mě kontaktuješ.

Pro nechápavé (chápající mohou přeskočit odstavec): Na tomto profilu sháním kluky, kteří mají rádi, když jim někdo dá na zadek. Čtete správně: kteří to mají rádi, takže troubové, kteří si myslí, že někomu snad dávám na prodloužená záda bez jeho souhlasu a nikoli na bázi dobrovolnosti a jejich žádosti, ať se jdou vycpat a neotravují. A že nechápeš, jak se to někomu (mně či jim) může líbit, tak je to taky Tvá věc a mě s tím neobtěžuj.

Chceš víc informací o tom, o čem to je a jak to probíhá? Hodně se dozvíš v tomhle mém článku: http://viralnet.cz/archiv/1080

-------------------------------------------------------------------------

Všechny snímky jsem fotil já, všechny jsou 18+, nejnovějších 12 ks v galerii z 1. 8. 2015, 2. 7. přidáno dvacet dalších archivních.
Přes 1 500 vlastních fotek (pro hlupáky: ne, že jsem na nich vyloženě já, ale kluci, kterým jsem dával na zadek) mám na SpankThisHookups pod nickem malespankczech. Je nutná registrace, podléhá schválení, chvíli to trvá (někdo se tam ale prý dostane hned, tak nevím). Mohu Ti poslat obrázek s náhledem, co tam můžeš čekat. Je tam mnoho galerií nazvaných My son, neber doslova, žádný rodinný perverz, byla to hra ;-)
Přesná adresa profilu po zaregistrování (než ho vložíš do prohlížeče, musíš být přihlášený!): http://www.spankthishookups.com/view_profile.php?show=27681&window=yes

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co ode mě můžeš očekávat a co ne:
- Popovídám si tu s každým rozumným, když bude zrovna čas (někdy ho je málo, někdy příliš), na výprask se ale sejdu jen s někým. S kým? O Tvůj vzhled mi nejde, o dodržení věkového, váhového a výškového limitu ano. 15-30 let (výjimka viz další bod), buď drobný, ne s pár kily navíc či s nadváhou a všichni do 180 cm jsou vítaní (u výšky se čestným výjimkám nebráním, dvoumetrový sympaťák bez kil navíc bude v pořádku, 150 cm vysoký muž s 80 kily ne). Když o sobě budeš lhát a budeš v reálu jiný, než tvrdíš, stejně nic nebude, pošlu Tě pryč.
- Výjimku mohu sem tam udělat i u lidí do 40 let v případě, že jsi extrémně drobný a malý a mladšího vzezření, jinak se nezlob, nic nebude ;-)
- Hledáš sex? Smůla, já nabízím výprasky
- Jsem kamarádský, společenský, prý i milý člověk se zvláštní libůstkou. Nejsem žádný netvor, nepotřebuju za každou cenu budit hrůzu, hrát si na bubáka. Ale zadky "barvím" rád. ;-)
- Nebudu Ti kvůli Tvým masturbačním představám hodiny vypisovat detaily, jak to může probíhat. Chci komunikovat na tohle téma s realisty, s těmi, co do toho chtějí jít, ne se snílky a onanisty.
- Pokud chceš dostat, ozvi se. Ale až ve chvíli, kdy je to aktuální, ne, že máš čas za půl roku. To se pak ozvi až za těch šest měsíců. Šetřeme si vzájemně svůj drahocenný čas!
- Nikam za Tebou nepojedu, setkání jedině u mě v Praze (žádná mučírna či temný sklep, neboj) ;-)
- Preferuji klasické rodičovské výprasky přes koleno a na konci vždy zásadně a bez výjimky na holou.
- Vhodné i pro bojácné a nezkušené začátečníky, nemáš se vážně čeho bát, jen trochu té bolesti, ale nic přehnaného. Pokud tedy sám nechceš/nezasloužíš pořádně -)
- Mohu jemně naplácat, nebo nařezat tak, že budeš brečet. Když budeš chtít, zahraju Ti taťku, strejdu, učitele atd. Nasekám Ti za trest nebo dostaneš jen tak. Vše je na domluvě.
- Silnější výprasky na snímcích: nebiju tak každého, tyhle byly takhle předem domluvené. Jo a na některých starších jsem o dost hřmotnější, než jaký jsem nyní.
- Nepiš mi "Škoda, že jsi z daleka". Nebydlíš-li v Austrálii, vždy si můžeš do Prahy udělat výlet (a to vlastně i z té Austrálie).
- Fotky obličeje neposílám (ne ze studu, z jiného důvodu). Fakt ne.
- Jestli potřebuješ dostat od sexy chlapa, asi hledej spíš jinde. Neříkám, že jsem utekl z panoptika, ale jsem atraktivní hlavně v tom, že výborně umím dávat výprasky.
- Kolegové, "své" kluky opravdu nepůjčuju, je mi líto.
- Nebudu Ti ani radit, kde najít spankingová videa a podobné věci. Nejsem poradna a pornoteta Sally.
- Velmi výjimečně to mám rád i z druhé strany, tak kdyby měl někdo zájem, ať se zkusí ozvat. Neslibuju však nic ;-)
- Můj život není jen o spanku, mám spoustu zájmů, nešílím z toho ;-)

-------------------------------------------------------------------------

Pokud už jsi neonemocněl ze sečtělosti, ještě pár poznámek

PROČ JÁ?
Jsem opravdu velmi ve spankingu zkušený chlap s pádnou rukou, nejsem magor, vím, co dělám a mám to rád, takže to dělám skvěle. ;-) Zní to nabubřele, ale fakt mám téměř tisíce děkovných dopisů ;-), prostě mi to jde a nepamatuju si případ, kdy by někdo při odchodu (nebo zpětně) dával najevo znechucení nebo tak. Můžeš to prosmát, nebo probrečet, záleží na tom, jak Ti (nám) to bude vyhovovat.

CO SE NEPOVEDLO?
Samozřejmě netvrdím, že budu vyhovovat každému, žádná stížnost nikdy nebyla, ale ze dvou kluků jsem vycítil, že asi měli jinou představu, přestože se dušovali, že vše z mé strany bylo v pořádku. Komunikovat však přestali. Zázraky ani já neumím, nemůžu sednout všem. Ale skoro všem ano. ;-) Někdy prostě sny jsou jiné, než skutečnost a možná chlapce zklamal ten rozdíl mezi tím. To ale není moje vina.

SEX
Co se týče pořád omílaného sexu: s největší pravděpodobností k němu vůbec nedojde, i kdybys stokrát chtěl (což není tak jisté ;-). Jestli chceš výprask a k tomu sex, radši se pro jistotu ohlédni jinde. Intimnosti miluju, ale nemám s tím apriori spojený spanking. Pro mě patří do vztahu dvou zamilovaných lidí.

MÁŠ ŠANCI?
Proč výběr kluků, kterým dám na zadek, omezuju věkem? Se staršími to u mě nefunguje, nebavilo by mě to, výjimky v tom dělat budu jen opravdu extrémně výjimečně. Když nějakou udělám (těžko), tak mě budeš muset něčím zaujmout. Ale nezlob se na mě, když se Ti to nepovede. Není má povinnost nasekat každému, kdo si o to řekne.

PLUSKA/MINUSKA
Díky za kopu plusek, kupodivu do konce existence dislajků jsem jich nasbíral jen šest od lidí, co nepochopili, že to, co jim připadá divný, spoustu jiných může bavit. ;-)

ZASLOUŽÍM PO HUBĚ?
Už jsem se dozvěděl i to, že jsem nemocný a nebezpečný. Nebo že bych zasloužil sám dostat do huby. Když mi tohle napíšete, prokážete tím jen to, že jste mdlejšího ducha a že vaše IQ či EQ bude asi vykazovat hodně nízké hodnoty. Nikdy jsem nikomu neublížil, vždy je to na dobrovolné bázi a po jasné dohodě a hodně kluků se pro výprask ke mně pravidelně vrací. Nezajímají mě zprávy typu, že jsem divný a co z toho jako mám atd. Ušetři čas sobě i mně. Bylo toho opravdu velmi málo, ale je to skutečně zbytečný.

FOTKY OBLIČEJE
Ohledně fotek obličeje: opravdu je ze mě nevymámíte. Nestydím se, mám se docela rád takový, jaký jsem, jen mám pro to, abych nepřistupoval na burzu fotek, své dost vážné důvody. Tenhle profil je tak specifický, že ti inteligentní z vás to pochopí. Pokud je pro vás tak podstatný, jak vypadám (proč u spanku, to moc nechápu, opravdu s vámi nechci souložit), můžeme se potkat ještě před samotným výpraskem na neutrální půdě.

JINÉ FOTKY
Fotku těla klidně pošlu. Penisu či jiné ze svého sexuálního života rozhodně ne. A i Ty si je můžeš odpustit, netoužím po tom. Když už je pošleš, ok, nejsem puritán, nezhroutím se v sakristii, v žádném případě ale nečekej, že ze mě dostaneš nějakou takovou podobnou na oplátku.

Teď už víš vše a můžeš se jít začít vyptávat.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
23.09.2015 22:44  
QQuattro_FormaGGi
Tak se hlásím na ten spank, je mě o malinko více ale snad to nevadí 😕.
29.07.2015 12:44  
dostanesnaholou
Pezahr: napsal 60letý chlap, který chce pochcávat mladé hochy ;-) Kdy se už některé buzny naučí respektovat ostatní?
29.07.2015 07:04  
pezahr
Myslím, že to zavání úchylností...
15.07.2015 20:58  
dostanesnaholou
profa1234. čau
15.07.2015 11:09  
profa1234
ahoj
02.07.2015 12:29  
dostanesnaholou
321tt: To rád slyším ;-)
01.07.2015 14:44  
321tt
Ještě jednou díky, bylo to dneska parádní.
24.06.2015 19:08  
dostanesnaholou
Geocachforever: Díky, z původně zvláštní debaty byl nakonec hrozně fajn pokec ;-)
24.06.2015 16:42  
Geocachforever
Zlatej člověk.
A jinak vše máte PŘESNĚ popsáno v profilu, tak nejdřív čtěte než začnete klást nesmyslné požadavky...;-)