derive_cz    (44/178/69)

– Praha 2 » VInohrady
Nejsi přihlášený Hodnotit uživatele můžeš jen pokud budeš přihlášený

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Věk od: 25
Věk do: 39

Profil založen
23.06.2006

Počet návštěv
16952

Naposledy přihlášen
24.04.2016

---
Uživatel je osobně certifikovaný (více o certifikaci »)
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Jiné

Postava: Svalnatá
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení na těle: Málo
Délka penisu: 18 cm
Průměr penisu: 5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Auta, Cestování, Elektronika, Fotografování, Hudba, Knihy, Motorky, Počítače, Politika, Procházky, Sport, Zvířata
Sport
Fitness, Lyžování, Plavání, Squash, Vodáctví
Muzika
Alternativní, D&B, Folk, House, Jazz, Jungle, Klasická hudba, R&B, Reggae, Techno, Trance
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká, Vegetariánská
O sobě:
CS-EN-ES

Programovani - psychologie - motorky - knizky - sex - zivot - vesmir ... a vubec :-)
Obycejne nehledam hned/jen sex :-)

Milenec by se hodil... Nebo grupac :D
Nejsem normalni, a to, jestli je neco normalni nebo ne, pro me obycejne nebyva rozhodujici meritko.

Pokud se domluvime a ty se neobjevis a neozves, tak to je konecna :)

=================================================

Pokud se chystas cist dal, upozornuji, ze bys skutecne mohl na neco prijit, a ze to je dlouhy a unavny dialog mezi A a B :)

=================================================

=== A ===

o co se snazim primarne je, aby me ten clovek chtel takoveho jaky jsem. prirozene. ale kdyz pak dojde na skutecne setkani, prezentuju se zcela masochisticky v tom naprosto nejhorsim svetle. nejde o to, ze bych nerikal pravdu, ale kterou cast pravdy rikam a jak ji podavam. uspesne tak spoustu lidi odradim. navic mi dela problemy davat najevo to, ze se mi nekdo libi. mam strach z odmitnuti... paradoxne se ale pak chovam tak, ze si to odmitnuti vynutim, protoze pak bude mit ego svoje argumenty: "nema to smysl", "vzdyt jsem to rikal", "mel jsem pravdu"...
dava to celkem smysl kdyz si clovek uvedomi souvislosti kolem toho. jsem presvedceny, ze me clovek odmitne. ale mam rad kontrolu nad situaci, tak si to udelam tak, ze me odmitne, ale na zaklade toho, ze se mu sam znechutim. bojim se toho, ze kdyz se mu otevru, tak odmitne me skutecne ja, ne to co jsem mu vykreslil... a to by byla daleko vetsi rana. nebo si to alespon myslim :) me opravdove ja sedi dole v koute a chce byt poznano, chce byt vytazeno a byt milovano. ale tak moc se boji, ze se nikomu ani neukaze :))
a proc se boji? :)
protoze ho ja sam nemam rad. jsem s nim nespokojeny. pritom to ale jsem ja! a pokud nemam ja sam sebe rad, tak to ostatni poznaji (mozna ne z obsahu konverzace, ale rozhodne z toho jak je konverzace vedena, naznaku atp...). a pokud vyciti, ze ja sam sebe nemam rad, proc by meli mit oni radi me? :))

=== B ===

to je pravda:) ale otazkou pak zustava, jak se dopracovat k sebeprijeti?
heled... mozna ale tusim...
jde to tak daleko, ze skoncis jako vzdy u rodicu a jejich disproporci lasky mezi jednotlive sourozence, takze se snazis si nastavit svou latku sakra vysoko, aby si ukazal, ze si svuj podil lasky taky zaslouzis. jenze pointa je v tom, ze ac uz mimo rodinne hnizdo, ta latka tam zustava, zustava tam i to srovnavani s ostatnimi a snaha si vydobit svuj podil lasky. a protoze je latka vysoko a me ja neumi (ci prozatim neprokazalo) ze by se teto umele latky mohlo dotknout, tak prohrava ve srovani se vsemi ostatnimi a citi tak, ze mu je souzeno vlastni vinou zustat nemilovano, cimz si vyslouzi i svou nelasku od ega. a tak se krci v koutku

=== A ===

naprosto souhlasim!

skoncis u rodicu, u disproporce, u rozvodu, u zazitku s detstvi, u bezpodminecne lasky kterou rodice maji, u srovnani, etc... :-))

a mam tri moznosti...:

1) vzdam snahu neco s tim delat a budu se dal krcit v koutku, protoze to jsem prece ja! a lidi me nemaj radi, to je jejich chyba (hledaji rychly sex/jsou nezodpovedni/nevidi me prave ja/....)

druhe dve souvisi s tim, ze si (jak jsi sam napsal) uvedomim, ze jsem takovy jaky jsem z nejakych predchozich duvodu. jsem takovy jaky jsem, protoze jsem si vytvoril nejakou strategii preziti ve svete ve kterem jsem se nachazel. na moje rodice fungovalo knourani. tak jsem si to proste vyvinul jako legitimni strategii jak se dozadovat lasky. (to je jednoduchy priklad, ale jsem presvedceny, ze dohledat priciny lze). Tudiz at jsem jaky jsem, jsem to ja takovy a s takovou strategii preziti, ktera do nejake doby vyborne slouzila.
Dulezite je ale si uvedomit, ze ta strategie behem casu ztraci na efektivnosti. Porad knouram a porad ocekavam, ze mi za to nekdo da lasku. Ale on nikdo neprichazi. Protoze ve spolecnosti tahle strategie nefunguje. Neni tam nikdo, kdo by me PRIMARNE BEZPODMINECNE MILOVAL a pak teprve se zajimal o to ostatni... Jsme si vsichni rovni.
Z toho vyplyva, ze je nutne si vybudovat strategii novou. A jsou podle me dve "zdrave" moznosti. (kdyz nepocitam najit si dominanta/ukryt se do prace/etc... :D)

2) jit na to cestou poznani. zjistit PROC jsem si udelal takovou strategii jakou jsem si udelal. nutne zjistit jaky byl vztah me a mych rodicu, vztah mezi nimi, ktere faktory mely na moje detstvi vliv. rozpitvat to, pochopit a odpustit si, protoze ve svetle argumentu uznam, ze to bylo celkem legitimni reseni. (psychoanalyza)

3) proste se rozhodnout, ze sam sebe prijmu takoveho jaky jsem a VERIM tomu, ze jsem takovy, protoze to byla legitimni strategie preziti v dobe, kdy jsem si ji vytvarel. UZNAM sam v sobe, ze ta strategie uz tedka nefunguje. Tohle na me melo FUNDAMENTALNI vliv. Brecel jsem nekolik hodin, kdyz mi opravdu doslo, ze to jaky jsem neni SPATNE a ze to proste ma PRICINY. Zacal jsem verit svemu byvalemu ja to, ze delalo co mohlo aby si vytvorilo fungujici strategii. A proto muzu (pokud jsem dostatecne silny) mit rad a prijmout sam sebe takoveho jaky jsem. A teprve s timhle pohledem na svet (pozitivnim) dokazu sam se sebou neco delat. Dokazu uznat, ze knourani uz mi nepomuze. Kdyz se vsak ale k tomu knourani uchylim, tak se za to nemusim nenavidet! Ty koleje ktere jsem si behem predchozich 30 let vytvoril jsou silne. Vyjet z nich je tezke. Ale o to vic na sebe muzu byt pysny, pokud se mi to podari. Jsem svobodny, muzu se mit rad skutecne takoveho jaky jsem a casem treba pochopim, PROC se to stalo (a dospeju ke stejnemu vysledku jako pri te psychoanalyze, jen mezitim nebudu depresivni prisera :D)

=== B ===

hmmm takze zmenit strategii... jo nejtezsi boj je treba vybojovat vzdy se sebou samym... prvni co si musim vybojovat je, prijmout fakt ze nejsem takovy kreten, za jakeho se povazuju a druhy, ze ho ze sebe nenecham delat ostatni

=== A ===

me pomohlo zmenit nahled na me "spatne" stranky... mozna si ted myslim, ze jsou spatne, ale maji nejakou pricinu. a dokavad je budu povazovat za SPATNE, KRETENSKE, etc, tak budu v sobe dusit to dite, ktere se krci v koutku a dostava ode me ty rany. pritom to dite se tak snazilo!!
jediny, kdo mi v tomhle svete muze dat tu BEZPODMINECNOU lasku jsem ja sam. jen ja sam muzu to dite vytahnout ven, pohladit ho a rict mu, ze ho mam rad. a jedine tak budeme s tim ditetem spolupracovat a jedine tak ho muzu integrovat zpatky do sebe a dat ho jako rovnocenneho partnera svemu egu. :))


LOVE IT OR HATE IT :D

=================================================

Pokud jsi to docetl az sem, tak mas problem... :D
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
29.04.2013 14:25  
jang2050
překrásný rošták
05.11.2012 11:58  
Sheldon_Cooper
Hláška, kterou máš v profilu "Když se domluvíme a ty se neobjevíš a neozveš...." mi přijde celkem vtipná 😉
29.09.2012 07:14  
Zazvorovy_caj
Historky z dětství a partnerské neúspěchy by ve vašem případě mohly být zajímavou kratochvílí.
27.09.2012 09:17  
HECHTER
on bude dobre prase hahahh
13.08.2010 09:59  
Kawasaki_KX450F
Wow krásnej kocourek 😘
26.07.2010 09:37  
lasagne84
peknej sameccc
21.04.2010 12:50  
gogy   
Cenzura je fakt svinstvo, hlavně ta napravo. :)
07.09.2009 10:33  
Ardo
nekrasnejsi kluk v barcelone, skoda ze to prehani s cigaretami. ))
29.07.2009 15:35  
midnightpoem
An ultimate smile, an ultimate charisma, an ultimate power...
15.07.2009 15:08  
chuen
krasavec:)
17.08.2008 01:26  
Vitjasrk
a ja jsem si vzdycky myslel, ze hezkej IT je oxymoron:-D
26.12.2007 01:28  
tuneboy   
Jsem moc rád, že jsem Tě mohl poznat, kolego!
27.05.2007 18:09  
sebastianx   
V nemocnici jsou 3 pacienti, přijde k nim doktor a ptá se prvního: ˝Prosím Vás, co se Vám stalo?˝ ˝Já mám SUZUKI, hasim si to takhle 180 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.˝ ˝A co se stalo Vám?˝ ptá se doktor druhého. ˝No já mám HONDU, hasim si to takhle 230 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.˝ ˝Hm. A co Vy?˝ ptá se třetího. ˝Já mám BABETU, jedu asi 40 a když kolem mě projeli tyhle dva, tak jsem si myslel, že stojím a sesedl jsem.˝
18.05.2007 13:42  
mantik
krasavec k sežrání 8-O
13.05.2007 19:49  
zivotjesuper
dude, great to talk to ya ! :) im really enjoying it
23.01.2007 15:45  
petinek
kdyz to tak zhrnu: takovej dopohodak... kdyz uz si vydrzim s nekym psat 3 hodky , tak je to fajn "programatinator"
22.01.2007 14:09  
adebar
Človíček se SRDCEM!!!
10.11.2006 20:24  
George004
wow;-)
04.11.2006 16:04  
Schwul_Pha
Fešák... hlavně na tý první fotce...hm...:)
08.10.2006 20:06  
DJRadeesek
;)
01.10.2006 22:15  
Simba   
no to bych rekl ze je peknej, a jak je chytrej, to byste koukali ! :-))
10.09.2006 02:31  
15charlie
Pěkný kluk a fešák.......:-)
12.07.2006 08:43  
666
Krásné.
23.06.2006 15:40  
pragded   
zajíček k nakousnutí!!!
23.06.2006 14:23  
vitekjakub
pěkný kluk :o)