Orco (40/183/74)

– Praha » Praha
Nejsi přihlášený Hodnotit uživatele můžeš jen pokud budeš přihlášený

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 30
Věk do: 47

Profil založen
17.07.2012

Počet návštěv
39313

Naposledy přihlášen
28.08.2016

Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Administrativa

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Málo
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Kůže, Rimming, Svazování, Džíny a Kožené řemeny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Málo
Délka penisu: 17 cm
Průměr penisu: 5 cm
Obřízka: Ne
O sobě:
... stojím nohami pevne na zemi, nelietam v oblakoch.Som realista,život beriem taký aký je, so všetkým, čo prináša.Nezaoberám sa vecami, ktoré nedokážem ovplyvniť a nestrácam čas riešením otázky: "Čo by bolo keby?" . Svoj životný status mám vyriešený, som nezávislý a samostatný.Pozerám sa pred seba, nie za seba.Rád spoznávam nových ľudí. Na jednu vec existujú minimálne dva rôzne uhly pohľadu. Mám rád čas strávený s priateľmi, fitko, pohodu, dobrú náladu, cestovanie, hudbu, divadlo, úsmev,...skrátka pohyb, akciu, prirodzenosť a spontánnosť...a zmysluplne strávený čas:)))

Tých,ktorých milujeme,nikdy nemáme navždy ... . Taký je život.

„Už nie je mojim cieľom hľadať to,čo by sa mi páčilo, ale páčiť sa tomu, koho by som si vybral."


Toto sa mi naozaj páči!
Nieje to z mojej hlavy:

Pojďme přejít k věci – jak vztah najít a jak si ho udržet:

Krok 1 – Pečujme o sebe. Je nepřípustné jít ven, byť jen do sámošky, aniž by člověk byl upravený a voněl jako růžová zahrádka. Kdo ví, třeba právě ve v´frontě na rohlíky potkáme svého budoucího manžela. A doma kromě urousaných maskáčů nechme i svoje špatné nálady, deprese a sebedestruktivní tendence. Nikdo není rád ve společnosti lidí, kteří si na všechno jen stěžují, jsou věčně nespokojení nebo jsou chronicky smutní.

Krok 2 – Vydejme se do klubů, mezi přátele, kteří nás mají rádi, najděme si nové přátele, kteří náš život nějak obohatí. Nečučme doma na televizi, ale raději něco namalujme, přestěhujme nábytek, vytřiďme staré šaty pro charitu, poslouchejme hudbu a zpívejme si u ní. Takové malé věci mají tu moc změnit to, jak se cítíme. A když se cítíme dobře a v pohodě, pak druhé přitahujeme jako magnet.

Krok 3 – Když toho správného potkáme, držme se ho! Vztah, rovná se dva různí lidé. Je nesmysl očekávat, že onen vyvolený rázem splní všechna naše přání a požadavky. Kdyby to bylo tak jednoduché, nikdy bychom se o něm nic nedověděli – a právě o objevování těch drobných rozdílů, které mezi námi jsou, o tom je vztah. Je třeba se naučit jasně říkat ANO, URČITĚ, ŽÁDNÝ PROBLÉM. Chce on jít do fitka a vám se nechce? Řekněte: v pohodě, běž, já jdu na pivo s Divou Noxx, potkáme se za dvě hoďky, pusu lásko!

Krok 4 – 50 na 50 je tajná formule. Oba partneři by prostě měli přesnou půlku dávat a přesnou polovinu dostávat. Pokud nemáte shodné záliby a zájmy, budete se kvůli tomu rozcházet? No jasně, že ne. Prostě jednou ustoupí on a podruhé já. Tak je to fér.

Krok 5 – Naslouchat! Bez naslouchání jeden druhému prostě vztahy nefungují.

A i když se to třeba pokazí a nevyjde to, znamená to jen jediné – prostě jsme si nebyli souzeni. Ani z jednoho z nás to nedělá špatného člověka. Společně strávený čas nelze považovat za ztracený. Protože kdo se nám zdál být tím pravým, ten v tom okamžiku pravým byl ... když teď je to třeba už jinak.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku